2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ده هفته حساب میشم .اما دکتر گفت شش هفته هستی پیام بارداری داری دورش لخته خون هست جنینی تشکیل نشده هفته دیگه برم اگه چیزی نبود باید سقط کنم خیلی گریه کردم بارداری اولم هست هیچ اطلاعاتی ندارم

خدایا همین که حواست بهم هست ممنون🌹
ده هفته حساب میشم .اما دکتر گفت شش هفته هستی پیام بارداری داری دورش لخته خون هست جنینی تشکیل نشده هف ...

اگه تهرانی برو بیمارستان محب یاس با قرص زیرزبونی سقط میکنن رسیدگیشونم خوبه برای منم یه بار پیش اومده شش ماه بعدش یه بارداری سالم داشتم الان دخترم ۴ سالشه نگران نباش حتما مصلحتی توش بوده برای بارداری بعدی روز های قمر در عقربو اینجور چیزارو رعایت کن

گفتم یه جوربرم که قلب تشکیل شده باشه

منم بارداری اولم قلبش تشکیل نشد غصه نخور دوباره حامله میشی به امیدخدا

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.
اگه تهرانی برو بیمارستان محب یاس با قرص زیرزبونی سقط میکنن رسیدگیشونم خوبه برای منم یه بار پیش اومده ...

آخه ۶هفتست یعنی اگه منتظر بمونم رشد نمیکنه

خدایا همین که حواست بهم هست ممنون🌹
[QUOTE=139461053]منم بارداری اولم قلبش تشکیل نشد غصه نخور دوباره حامله میشی به امیدخدا[/QUOTEبا قرص ...

من کورتاژ کردم 3ماه بعد حامله شدم بعضی وقتا باقرص سقط میشه من خودم خواستم کورتاز کنم

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.
ساک بارداری هست

دختر خاهرم ..حامله شد ۴ ماهه ولی وقتی رفتن سنو 

گفتن بچه ای نیس ..بیماری مول بهش میگن ..بجای بچه چیزی شبیه ب خوشه انگور رشد میکنه .

بار دومم اینجوری شد ..که همه حا رفتن اون دکترای از خدا بی خبر گفتن باید رحمش  در بیاد ..و اوردیمش تهران زیر نظر دکتر طاهره گنجویی بیمارستان امام حسین(دکترش فک میکنم الان رفتن از ایران )گفت چیز خاصی نیس اونی ک هم اینو گفته غلط کرده ..دارو دادن ..و بعد ۴ ماه حامله شد..الانم پسرش ۱ سال و ۸ماهشه 🙂🙂کامیار کوچولو😍😍..عزیزم انشالله ک چیزی نیس