2777
2789
عنوان

کدومش عشقه؟😗

105 بازدید | 13 پست

من یه فردی رو میشناسم که عاشق دختری بود( البته خودش میگه عاشقش بودم) ولی نشد که ازدواج کنن. اون مرد فورا رفت با دختره دیگه ای و خیلی هم دوستش داره 

شخص دیگه هم بود که با دختری بود و نشد که ازدواج کنند. ولی اون پسر هیچوقتتت دیگه ازدواج نکرد و همه فکر و ذکرش اون دختر خانم بود

بنظر من اگه واقعا آدم عاشق باشه نمیتونه به هیییچکس غیر از اون شخص فکر کنه. نظر شما چیه؟ کدومش عشق واقعیه؟

دومی

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت چی فکر میکنی))))))))

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"

عشق واقعی بعد ازدواجه

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
2 😄 آخه اولی خیلی ادعاش میشه که عاشقش بوده. هر چی میگم عشق نبودههه میگه چرا بوده 😂😂

ببین ....

من از نزدیک یه مورد دیدم که پسره بعدش نه تنها ازدواج نکرد بلکه چند سال صبر کرد که به امیدی باشه . بعدش خودکشی کرد نجاتش دادن و به زور یک زن پزشک براش گرفتن (پسره خیلی مهندس و درسخون بود) زنش خودش فهمید بی محلی های اینو و به اصرار پسر جدا شدن دوباره خودکشی کرد به طرز فجیعی که نمی گم و مرد

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"
ببین .... من از نزدیک یه مورد دیدم که پسره بعدش نه تنها ازدواج نکرد بلکه چند سال صبر کرد که به امید ...

دقیقا منم همینو میگم. این واقعا عاشقش بوده و تمایل نداشته با کس دیگه ای باشه. ولی ایشون که من میگم اومده با دومی خیلی هم خوش و خرمه و دوستش داره به هیچ قیمتی هم نمیخواد از دستش بده ولی میگه اون اولی هم عشق بوده 😂