2777
2789
منن همینو میگم همسرم حتی صبحانشو کامل خورده بود حالش خوب بود بدحال نبود

خدا لعنت کنه باعث و بانی مرگ پدر من و همسر شما رو🙏🙏🙏🙏 امیدوارم خدا به سرش بیاره و مرگ عزیزترین فرد زندگیشو جلو چشماش ببینه امیدوارم از خدا که مرگ فرزندش رو جلوی چشماش ببینه🙏🙏🙏🙏ببینه که بچه اش داره جلو چشماش جون میده و نتونه کاری واسش بکنه 🙏🙏🙏🙏 الهی آمین 🙏🙏🙏🙏🙏

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔
عزیزم اقدام کردی، باردار شدی؟  

اره گلم اقدام کردم ماه پیش  ولی از بس استرس داشتم باردارنشدم    سر هرکدوم از دخترهام همون اولین ماه اقدام میگیره. ولی الان دوماه اقدام داشتم باردارنشدم فکرکنم از استرسه. شوهرم هم استرس داره حس میکنم

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره گلم اقدام کردم ماه پیش  ولی از بس استرس داشتم باردارنشدم    سر هرکدوم از دخترهام ...

استرس دور کن ازت اینجوری بدتره 

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔
چطوری ممکنه کورونا یهویی ادمو بکشه؟؟؟خیلس تعجب کردم از تاپیکت و باعث شدی کرونا رو جدی بگیرم آخرین ...

اگه همه ی مردم جدی میگرفتن الان من وامثال من داغدار عزیزمون نبودیم انشالله که کسی این حس وحال منو تجربه نکنه