2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 88 پست
سلام اسی بزن کم پوشتی مو نی نی سایت ی تاپیک خییلی پربازدید باز میشه خیلیم ازش نتیجه گرفتن محلولش روغ ...

سلام عزیزدلم.میدونم محلول شیوانا رو میگی.سه چهار ماه مداوم استفاده کردم.نتیجه نگرفتم.البته موریزه داخل سرم دراومد ولی اصلا نشون نمیداد

سلام اسی بزن کم پوشتی مو نی نی سایت ی تاپیک خییلی پربازدید باز میشه خیلیم ازش نتیجه گرفتن محلولش روغ ...

من اینو استفاده کردم ولی تو رشد موهام تاثیری نداشت.فقط ساقه ی موهامو ضخیم تر کرد

تیکر بارداری نیست🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنج و آبکش نمیکنم.پس یه مقدار حنا یه مقدار دمنوش بابونه وتخم مرغ.استفاده میکنم ببینم چی میشه.مرسی ع ...

خواهش میکنم ، ان شاءالله که شما هم مثل من نتیجه بگیرین از این راه حل 🙏

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

منم تعجب کردم استارتر گفت با نارگیل و زیتون استفاده کردم چون بنظرم تمام خاصیت حنا به خیس خوردن و رنگ ...

آره روغن باعث میشه که حنا به خوبی جذب موها نشه و تاثیر حنا کمتر میشه....

بهتره که روغن نارگیل رو بعد از دو روز که حنا زدیم به تنهایی روی موها بزنیم

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

اسی در مورد تخم شنبلیله شنیدم

هم بخوری هم بزنی...پودرش کن بخور

تخم شنبلیله رو بذار جند ساعت خیس بخوره از صافی پارچه ای ردش کن برن سرت

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
ی تاپیکی زدن درموردش ک نحوه ی استفادش چجوره و چجور میشه ک نتیجه نگیری اخه عکس پنج شش تاشون رو دیدم

من موبه مو انجام دادم.موریزه هم دراومد.ولی تاثیرچندانی نداشت.آره عکساشونو دیدم

آره روغن باعث میشه که حنا به خوبی جذب موها نشه و تاثیر حنا کمتر میشه.... بهتره که روغن نارگیل رو ...

شما بعد حنا دچار خشکی مو نمیشی؟

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
اسی در مورد تخم شنبلیله شنیدم هم بخوری هم بزنی...پودرش کن بخور تخم شنبلیله رو بذار جند ساعت خیس بخ ...

شنبلیله برا ناخنم خوبه

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.