2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 88 پست
تاثیرمیذارن؟رشدمجددمومیارن؟

تاثیر داره ولی بیشتر از لحاظ ارثی باید موهای خوبی داشته باشی اگه کم خونی قرص آهن خارجی بخور آزمایش تیرویید بده ببین مشکلی نداری

خدایا خیلی شکرت   
تاثیر داره ولی بیشتر از لحاظ ارثی باید موهای خوبی داشته باشی اگه کم خونی قرص آهن خارجی بخور آزمایش ت ...

کم خون نیستم.تیروئیدم ندارم.ازلحاظ ارثی بابام کچله.😂مامانم هم معمولیه موهاش داداش کوجیکمم افتضاحه موهاش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرروزیا یه روز درمیون؟دمنوش بابونه چطوریه؟رشد مجددمیاره؟حنا بی رنگ؟تاچندوقت باید استفاده شه؟

من اوایل ماهی یک یا دو بار از حنا استفاده میکردم ، بعد از مدتی،  دو ماه یکبار استفاده میکنم. 

دمنوش بابونه رو هم مقداری گل بابونه رو از صحرا که رفته بودیم چیدم و گذاشتم خشک شه،  بعد از چند روز با مقداری آب گذاشتم چند دقیقه بجوشه و آبش رو که سرد شده بود از صافی رد کردم و گذاشتم توی یخچال که برای چند بار استفاده داشته باشمش... ولی آب برنج هم خوبه میتونی به جای بابونه از آب برنجی که آبکش میکنی استفاده کنی. 

نه،  حنا بی رنگ نبود.

الان یک سالی میشه که از حنا استفاده میکنم و خیلی راضی ام و نتیجه گرفتم...

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

پي آر پي كن

هان؟

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"
من اوایل ماهی یک یا دو بار از حنا استفاده میکردم ، بعد از مدتی،  دو ماه یکبار استفاده میکنم.&nb ...

برنج و آبکش نمیکنم.پس یه مقدار حنا یه مقدار دمنوش بابونه وتخم مرغ.استفاده میکنم ببینم چی میشه.مرسی عزیزم

چه قدر حنابریزم؟تا پایین شونه هامه موهام .دمنوش بابونه چطوریه؟

پنج یا شش قاشق  غذاخوری

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

منم مشکل شما رو داشتم و خیلی از راه ها رو رفتم ولی جواب نگرفتم تا اینکه یه مدت حنا# زدم به موهام و ...

من موهام مشکیه یخام حنا بزنم رنگ میگیره؟؟؟

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
نه حنا رو نباید با روغن و چیزهای چرب قاطی کرد ، اثرش کمتر میشه  بهتره با تخم مرغ و آب یا آب ...

منم تعجب کردم استارتر گفت با نارگیل و زیتون استفاده کردم چون بنظرم تمام خاصیت حنا به خیس خوردن و رنگ پس دادنشه

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
من موهام مشکیه یخام حنا بزنم رنگ میگیره؟؟؟

منم موهام مشکیه وقتی حنا میزنم رنگ شرابی یا بادمجونی میگیره البته در جلوی تابش مستقیم نور ...  کلاً رنگ خاص و خوش رنگی میگیره که معمولا بهم میگن که قشنگه...

عزیزم اگر مشکلی از لحاظ مبلغی نداری تردید نکن تو خوردن هرروز قرص ایمیدین رنگ باکسش سبزه  اگر ن ...

داروخانه بدون نسخه میده ؟؟ قیمتش چنده؟؟ واقعا درمیاد موهای ریخته شده😔همه اون قرصایی که اسم بردین هر روز باید خورده بشه؟؟؟

لعنت ب جهانِ تا اَبد غم بودن
کم خون نیستم.تیروئیدم ندارم.ازلحاظ ارثی بابام کچله.😂مامانم هم معمولیه موهاش داداش کوجیکمم افتضاحه م ...

میتونی زیر نظر یه دکتر پوست ومو خوب باشی من چن سال پیش یه محلول خریدم خیلی واسم خوب بود واقعا موهام پرپشت شدن روزای اول ریزش داشتم البته رو جعبه ش گفته بودولی بعد خیلی خوب شدن 50تومن خریدمش.لازم بود به طور مداوم مصرف بشه دیگه نتونستم هزینه کنم 

خدایا خیلی شکرت