2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 88 پست
من موهام خشک و وز میشد

منم

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما بعد حنا دچار خشکی مو نمیشی؟

اوایل که از حنا استفاده میکردم آره 

ولی بعدا نه 

البته گاهی وقتها هم روغن نارگیل میزدم که باعث میشه خشکی مو کمتر بشه

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

همونطوری دونه هاشو بذارم خیس بخوره وصافش کنم بزنم؟

اره ..اون اب رو ک از صافی رد کردی بزن..بزار 5-6ساعت خیس بخورع

اسی استفاده از سدر و بابونه رو انجام بدخ 

مثلا سدر و بابونه رو قاطی کن اندازه هم با اب قاطی کن بزار سه چهار ساعت رو سرت 

یه پیج هم. هست اویل سلامت ...گرگان هست یه روغن ترکیلی مو داره بنظرم ازشون یه مشاور ه بگیر روغنه گرون نیست

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
عزیزم سبوس برنج و چطوری استفاده کنم؟تعریفشو شنیدم 

دو قاشق سبوس برنج با یکی دولیوان آبو میریزم تو قوری ومیذارم دم بکشه.بعد میخورمش.صبحها هم یه قاشق سبوسو میریزم تو یه لیوان شیر ومیخورم.عالیه حتما امتحانش کن

تیکر بارداری نیست🤗
دیدی موها الکتریسیته میشه.اونطوری میشه

خخخ آره میره هوا به خاطر احساس سبکی موهاس

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
اوایل که از حنا استفاده میکردم آره  ولی بعدا نه  البته گاهی وقتها هم روغن نارگیل م ...

ممنون عزیزم

ممنون عزیزم

خواهش میکنم گلم

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

داروخانه بدون نسخه میده ؟؟ قیمتش چنده؟؟ واقعا درمیاد موهای ریخته شده😔همه اون قرصایی که اسم بردین هر ...

عزیزم یه مکمله نیاز به نسخه پزشک نداره 

من بعد از زایمانم به شدت موهام ریخت کم پشت و ریزشش قطع نمیشد چندین مدل قرص استفاده کردم تاثیرش موقت بود اما ایمیدین خوردم بعد از دوهفته ریزشم کاملا قطع شد و موهام پر پشت شدن من از قبل برای پوستش رو مصرف میکردم که عالین اما مکمل موشم نتیجه داد 

قیمت ایران رو ندارم چون ایران نیستم سرچ کن عزیزم 

اما این مکمل رو هرروز باید بخوری یدونه و حداقل دوماه بخور و ادامه بده 

من ناخنامم محکم شده و نمیشکنه 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.