2777
2789
عنوان

درس شغل علاقه

52 بازدید | 3 پست

بین  درس و دنبال علاقه رفتن و به اهداف بزرگ رسیدن کدومو ترجیج میدی

تعداد رای : 5
نظرسنجی
قبول دارم اگه درس علاقه ات نیست باید بری دنبال علاقه ت
2
40%
درس درس درس
0
0%
آدم با دنبال کردن علاقه ش میتوته خیلی موفق باشع تو ایران درس خوندن فای
3
60%
فقط درس میتونه به جایی برسونه
0
0%
🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

گزینه سومی میگه درس خوندن تو ایران فایده نداره 😅آخه من به این شغلا راضی نیستم

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه هم درس بخونی هم کار بکنی .من دارم اینکارو میکنم.سال دیگه هم میخام دورشته رو همزمان بخونم+ کار ک ...

درس دوست ندارم هدف و مسیرم برام مشخصه 😍

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792