shokolatii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 356 عنوان بادوم تلخ 598 بازدید | 23 پست امروز رفتم بادوم خریدم برا حریره بعد ک شکوندم خورد کردم دیدم چقدرررر تلخه حالا همشو هم شکوندم دلمم نمیاد بندازمش ب نظرتون چیکار میشه باهاش کرد؟؟!! وچشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد❤️💖💕💞💓❣️💗💝 1399/03/12 | 21:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اوانجلین عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 2812 سورمه کن اگه بلدی کاش میشد زندگیمو مثل تلگرام دلیت اکانت کنم وقتی دوباره اومدم هیچی از قبل یادم نیاد..
مرصادجونم عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 2044 روغنشو دربیار.تونت سرچ کن زندگی من پسرمه😍هر عمل کَز خیر وشر از آدمی سَر میزند...آن عمل مُزدش به زودی پُشت دَر،دَر میزند👌🤌
shokolatii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 356 سورمه کن اگه بلدی بلد نیستم وچشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد❤️💖💕💞💓❣️💗💝
بیدنه عضویت: 1398/11/20 تعداد پست: 9292 بده روغنش نو بیرون بگیرن برات بمال ب زیر چشت هم چروهاشو از بین میبره هم کبودیاشو و روشن کننده پوستم هس🙃 گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
shokolatii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 356 بده روغنش نو بیرون بگیرن برات بمال ب زیر چشت هم چروهاشو از بین میبره هم کبودیاشو و روشن کننده پوستم ... همشو ریختم تو دستگاه پودر شده حالا کجا ببرم ک برام روغن کنه؟ وچشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد❤️💖💕💞💓❣️💗💝
yasamafuni عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 103 انقدر برا پوست مفیده . عزیزم پودرش کن بکن تو کیسه هی ماساژش بده و روغنشو بزن به دست و صورتت برا از بین بردن لکه های صورت عالیه آسون ترین کار دنیا گفتن حقیقته و سخت ترینشم اینه که به کی بگی😊😊
اوانجلین عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 2812 همشو ریختم تو دستگاه پودر شده حالا کجا ببرم ک برام روغن کنه؟ پودرش کردی دیگه سورمه نمیشه کاش میشد زندگیمو مثل تلگرام دلیت اکانت کنم وقتی دوباره اومدم هیچی از قبل یادم نیاد..
shokolatii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 356 پودرش کردی دیگه سورمه نمیشه فک کنم باید بریزمش وچشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد❤️💖💕💞💓❣️💗💝
shokolatii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 356 انقدر برا پوست مفیده . عزیزم پودرش کن بکن تو کیسه هی ماساژش بده و روغنشو بزن به دست و صورتت برا از ب ... خب ینی اینجوری روغنش در میاد؟ وچشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد❤️💖💕💞💓❣️💗💝
بیدنه عضویت: 1398/11/20 تعداد پست: 9292 همشو ریختم تو دستگاه پودر شده حالا کجا ببرم ک برام روغن کنه؟ بیرون دیگه دستگاهش هستن معمولا مال ما تو بازار هس.همون جا که زرد چوبه دارچین اینا هم میگیرن اونجاها گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
shokolatii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 356 بیرون دیگه دستگاهش هستن معمولا مال ما تو بازار هس. همون جا که زرد چوبه دارچین اینا هم میگیرن اون ... ممنون وچشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد❤️💖💕💞💓❣️💗💝
اوانجلین عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 2812 فک کنم باید بریزمش نه همین که یکی گفت بریز تو کیسه ماساژ بده روغنش دربیاد خیلی خوبه کاش میشد زندگیمو مثل تلگرام دلیت اکانت کنم وقتی دوباره اومدم هیچی از قبل یادم نیاد..
yasamafuni عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 103 خب ینی اینجوری روغنش در میاد؟ اره عزیزم ماساژ زیاد میخواد ولی در میاد در نهایت میتونی از صافی رد کنی تا روغنش صاف بشه البته اگه زیاده و صرفت میکنه اینکارو بکن شاید یک کیلو بادوم کلا یه شیشه عطری روغن بده آسون ترین کار دنیا گفتن حقیقته و سخت ترینشم اینه که به کی بگی😊😊