2777
2789
عنوان

بادوم تلخ

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 23 پست
اره عزیزم ماساژ زیاد میخواد ولی در میاد  در نهایت میتونی از صافی رد کنی تا روغنش صاف بشه البته ...

یه کیلو هس بعد اگه باهاش شیر بادوم درست کنم شکر بریزم بازم تلخیش حس میشه ب نظرت؟

وچشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد⁦❤️⁩💖💕💞💓⁦❣️⁩💗💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کیلو هس بعد اگه باهاش شیر بادوم درست کنم شکر بریزم بازم تلخیش حس میشه ب نظرت؟

اره عزیزم . افتضاحه . خوردن بادوم تلخ سکته مغزی میاره

آسون ترین کار دنیا گفتن حقیقته و سخت ترینشم اینه که به کی بگی😊😊

بادوم تلخ حکم سیانور داره عزیزم . فقط و فقط برا اونایی توصیه میشه ک زخم معده دارن اونم دو تا سه تا دونه

بادوم تلخ حکم سیانور داره عزیزم . فقط و فقط برا اونایی توصیه میشه ک زخم معده دارن اونم دو تا سه تا د ...

وای خداااااااا من سه چهار روز اول ک مزه اش نکرده بودم باهاش حریره درست کردم دادم بچم حالا چیکار کنم خدا لعنتش کنه اون فروشنده رو بهش گفتم برا دخترم میخوام حریره درست کنم شیرین بده

وای خداااااااا من سه چهار روز اول ک مزه اش نکرده بودم باهاش حریره درست کردم دادم بچم حالا چیکار کنم ...

حالا طوریش نمیشه ولی همیشه میگن قدیم تاحالا اصلا خوردنش توصیه نمیشه . ایشالا که خاصیتش رفته تو تن دختر گلت عزیزم ولی دیگ نخورش

حالا طوریش نمیشه ولی همیشه میگن قدیم تاحالا اصلا خوردنش توصیه نمیشه . ایشالا که خاصیتش رفته تو تن دخ ...

همشو ریختم خدا لعنت کنه ک جنس بد ب مردم نندازن ممنون از راهنماییت عزیزم