shokolatii مدیر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 356 عنوان بادوم تلخ | مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 23 پست امروز رفتم بادوم خریدم برا حریره بعد ک شکوندم خورد کردم دیدم چقدرررر تلخه حالا همشو هم شکوندم دلمم نمیاد بندازمش ب نظرتون چیکار میشه باهاش کرد؟؟!! وچشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد❤️💖💕💞💓❣️💗💝 1399/03/12 | 21:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیدنه عضویت: 1398/11/20 تعداد پست: 9292 ممنون خواهش خواص روغن بادام تلخ زیاده فک کنم تو نت ی سرچ کن گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
shokolatii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 356 اره عزیزم ماساژ زیاد میخواد ولی در میاد در نهایت میتونی از صافی رد کنی تا روغنش صاف بشه البته ... یه کیلو هس بعد اگه باهاش شیر بادوم درست کنم شکر بریزم بازم تلخیش حس میشه ب نظرت؟ وچشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد❤️💖💕💞💓❣️💗💝
yasamafuni عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 103 یه کیلو هس بعد اگه باهاش شیر بادوم درست کنم شکر بریزم بازم تلخیش حس میشه ب نظرت؟ اره عزیزم . افتضاحه . خوردن بادوم تلخ سکته مغزی میاره آسون ترین کار دنیا گفتن حقیقته و سخت ترینشم اینه که به کی بگی😊😊
yasamafuni عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 103 یه کیلو هس بعد اگه باهاش شیر بادوم درست کنم شکر بریزم بازم تلخیش حس میشه ب نظرت؟ بادوم تلخ حکم سیانور داره عزیزم . فقط و فقط برا اونایی توصیه میشه ک زخم معده دارن اونم دو تا سه تا دونه آسون ترین کار دنیا گفتن حقیقته و سخت ترینشم اینه که به کی بگی😊😊
shokolatii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 356 بادوم تلخ حکم سیانور داره عزیزم . فقط و فقط برا اونایی توصیه میشه ک زخم معده دارن اونم دو تا سه تا د ... وای خداااااااا من سه چهار روز اول ک مزه اش نکرده بودم باهاش حریره درست کردم دادم بچم حالا چیکار کنم خدا لعنتش کنه اون فروشنده رو بهش گفتم برا دخترم میخوام حریره درست کنم شیرین بده وچشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد❤️💖💕💞💓❣️💗💝
yasamafuni عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 103 وای خداااااااا من سه چهار روز اول ک مزه اش نکرده بودم باهاش حریره درست کردم دادم بچم حالا چیکار کنم ... حالا طوریش نمیشه ولی همیشه میگن قدیم تاحالا اصلا خوردنش توصیه نمیشه . ایشالا که خاصیتش رفته تو تن دختر گلت عزیزم ولی دیگ نخورش آسون ترین کار دنیا گفتن حقیقته و سخت ترینشم اینه که به کی بگی😊😊
shokolatii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 356 حالا طوریش نمیشه ولی همیشه میگن قدیم تاحالا اصلا خوردنش توصیه نمیشه . ایشالا که خاصیتش رفته تو تن دخ ... همشو ریختم خدا لعنت کنه ک جنس بد ب مردم نندازن ممنون از راهنماییت عزیزم وچشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد❤️💖💕💞💓❣️💗💝
yasamafuni عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 103 همشو ریختم خدا لعنت کنه ک جنس بد ب مردم نندازن ممنون از راهنماییت عزیزم فداتون بشم 😚😚😚 آسون ترین کار دنیا گفتن حقیقته و سخت ترینشم اینه که به کی بگی😊😊
shokolatii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 356 فداتون بشم 😚😚😚 خدا نکنه عزیزم😘 وچشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد❤️💖💕💞💓❣️💗💝