2777
2789
نه جداشدم نمیتونستم بااین شرایط ادامه بدم واقعاتوشرایط روحی بدی بودم هرچقدمن محبت وصمیمیت میخواستم ا ...

قبول دارم ..درکت میکنم ...خیلی سخته.....به خصوص اگر زن سردمزاج نباشه...باز زن سردمزاج با مرد سردمزاج کنارمیاد ....ولی اگر به خصوص گرم مزاج آدم باشه نمیتونه کناربیاد

من که دیگه نامزدم اینقدر ضعف داشت که این مشکلش توش گم شده بود.....در واقع به خاطر خیلی دلایل دیگه جد ...

دقیقامنم اصل مشکلم همین بود ولی مسائل دیگ ام بودن دخالت شدیدخانوادش لجبازبودنش همه انتظاراازجانب من بودمیگفتن مردفقط بایدبره سرکارهمه کارب عهده زنه حتی خانوادشم متوجه رقتارای پسرشون نبودنوطرفداریشومیکردن ماحتی شده یوددوماه ازهم خبرنداشتیم توعقد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقامنم اصل مشکلم همین بود ولی مسائل دیگ ام بودن دخالت شدیدخانوادش لجبازبودنش همه انتظاراازجانب من ...

پس خداروشکر که مثل من تو عقد جداشدی....جدا شدن در دوران عقد خیلییی بهتراز جداشدن بعد از زیریک سقف رفتنه... انشاءالله که یک بخت خوب و کسی که خوشبختت کنه نصیبت ات بشه

قبول دارم ..درکت میکنم ...خیلی سخته.....به خصوص اگر زن سردمزاج نباشه...باز زن سردمزاج با مرد سردمزاج ...

من رابطه نمیخواستماولی دوست داشتم نامزدم دستموبگیره بغلم کنه انقدربینمون فاصله بودبعدم انتظارداشت مدام کنارش باشم بیرون ک میرفتیم بافاصله یه متری ازم میشست منم اصلادوست نداشتم باهاش برم بیرون خیلی دوره بدواعصاب خوردکنی بود

پس خداروشکر که مثل من تو عقد جداشدی....جدا شدن در دوران عقد خیلییی بهتراز جداشدن بعد از زیریک سقف رف ...

اره ولی بزورراضیش کردم خیلی خییییلی خییییییییلی سختی کشیدم تاراضیش کردم هنوزم تاثیراسترسای اون موقع روم هست

من رابطه نمیخواستماولی دوست داشتم نامزدم دستموبگیره بغلم کنه انقدربینمون فاصله بودبعدم انتظارداشت مد ...

ولی به هرحال این طور مردها زندگی باهاشون سخته...حتی اگر از نظر جنسی زیاد گرم مزاج هم نباشی...اما به هرحال نیازهای وجودی آدم باید به صورت حداقلی برآورده بشه....اینطور مردها روابط زناشویی در حد حداقلی هم نمیتونن داشتن باشن

ولی به هرحال این طور مردها زندگی باهاشون سخته...حتی اگر از نظر جنسی زیاد گرم مزاج هم نباشی...اما به ...

اره پسرای الانی بادوست دخترشون دنبال اینچیزان اون موقع نامزدعقدکرده من حتی فکرش ب این مسائلم نمیرفت هرکسی بودسره این مسائل یه قیامتی ب پامیکردک چراتوب من محل نمیدی این فقط لج میکردتونکردی منم نمیکنم توفلان کاروکن منم فلان کاروکنم🤦‍♀️

نمیگماخدایی پسره خوبومهربونی بودولی خیلی تفاوت بودبینمون منم هیچ جوره جذبش نمیشدم

بگم مریصیشو

من نتونستم بگم...گفتم حالا که داریم جدا میشیم ندارم عزت اش خورد بشه..چون اگر بخوای این موضوع رو مطرح کنی خیلییی برای من سنگینه...من میگم تا میتونی سعی کن از این راه وارد نشو ..به خودش بگو نمیتونی مشکل اش رو تحمل کنی و بخواه بی دردسر طلاقت بده....

چکار کردی با قضیه طلاقت مریم جون از روز اول که تاپیک زدی فکرم درگیر مشکلت شده چقدر سخته این شرایطت؟! ...

سلام آبجی به دفتر حرم زنگ زدم با چند تا کارشناس حرف زدم میگن طلاقت باطل بوده این عقدت هم باطله و شما هنوز زن اولی هستی

همینن توجه نمیکنن به طلاهات بچسب ازدستت بره بعدا پشیمونش برات میمونه

تاحالا هرجوری خواست بگیره ندادم خدا این یکیو ب خیر کنه.فعلا ثبت تام کرده خداکنه اصلا اسمشون در نیاد که من بخوام حرص بخورم