2777
2789
زیاد معتقد نیستم اما خدا رو که میشناسم آبجی. الان میگه با دومی حرامی و اگه رابطه برقرار کنی میشه حرا ...

من میگم جدانشو😑 ریسکش بالاس

یه مرجع تقلیدی محضرداری چیزی پیداکن ک همینجوری صیغتوبخونه

حتمابایدنامزداولیتم باشه؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای واااای....خب اینطوری که کار خیلی سخته. ولی اگر هم چاره ای نباشه..صیغه ی طلاق رو بخونه    ...

بدبختی اینه چجور به نامزدم بگم بیا جدا بشیم. اون اولی هم بگم بیا بینمون صیغه طلاق خونده بشه و نیاد وبگه پشیمونم میخام زندگی کنم باز بفهمه عقد شدم با وجود اینکه طلاق باطل بوده بدبخت میشم

نپرسید ازم نمیدونم الان حالم خیلی خرابه چجور به نامزد دومم بگم جدا بشیم اگه بفهمه زشته. اون اولی هم ...

فکر نکنم نیاز باشه بخوای جریان رو به نامزد سابق ات بگی...غیر حضوری صیغه ی طلاق رو جاری میکنن چون به هرحال نامزد سابق ات رضایت به طلاق داشته. که جدا شدید...

من میگم جدانشو😑 ریسکش بالاس یه مرجع تقلیدی محضرداری چیزی پیداکن ک همینجوری صیغتوبخونه حتمابایدنام ...

آره باید از دومی جدا بشم بعد برم اولی صیغه طلاق بخونم بعدش باز عقد بشم. 

فکر نکنم نیاز باشه بخوای جریان رو به نامزد سابق ات بگی...غیر حضوری صیغه ی طلاق رو جاری میکنن چون به ...

بدبختی چند روز پیش خودش فهمیده پریود بودم و زنگ زده میگه طلاقمون باطل بوده و زنم بودی روز پریودیمومیدونسته

بدبختی چند روز پیش خودش فهمیده پریود بودم و زنگ زده میگه طلاقمون باطل بوده و زنم بودی روز پریودیمومی ...

استارتر باید یک روز وقت بزاری بری محضری که جداشدی ...قشنگ بپرسی نیاز هست دوباره نامزد سابق ات حضوری بیاد یا اینکه آیا حتما باید از این نامزدت جدا بشی؟؟این ها رو باید یک روز قشنگ وقت بزاری بپرسی..چون به هرحال اونها کاربلدترند نسبت به این قضیه.. شاید راه حلی باشه

استارتر باید یک روز وقت بزاری بری محضری که جداشدی ...قشنگ بپرسی نیاز هست دوباره نامزد سابق ات حضوری ...

خب رفتم پرسیدم باز شک داشتم از دفتر حرم زنگ زدم پرسیدم اونام همینو گفتن 

خانوما شوهرم میخواداز این ماشین ثبت نامیا بگیره.میگه ب نام مامانش میخواد ثبت نام کنه چون خودش ماشین ...

من اصلا موافق نیستم...البته تو این مدت باید همسرت ومادرش روشناخته باشی...منتها چون من دوران عقد کلی کلک و زرنگ بازی از نامزدم وخانواده اش دیدم کلا دید خوبی نسبت به خانواده شوهر در ذهنم ندارم....اما بستگی داره با منظور هستند یا بی منظور....

اگرنامزدقبلیت بگه طلاق نمیدم اگرنامزدفعلیت منصرف بشه  اگرنامزدقبلیت اذیت کنه

نامزد الانم انگار نامزدم نیست و نامحرم بهش فدات بعدم فهمیدم مشکل جنسی داره