2777
2789
عنوان

👣 تنها مسیر (۲۰) 👣

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 58 پست
@سواره     @parniyan70     @farry68     @زهرا_بانو23   ...

سلام فاطمه جون خوبید ممنون که منو هم تک کردید مثل همیشه مطالب ها تون آموزنده بود عالی خداخیرت بده .اجرت با امام حسین ع باشد.❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
فاطمه جان دعایی وردی بلدی برا شی گمشده😢

از عارف فرزانه آیت الله بهجت (ره) سئوال شد :

برای یافتن چیز دزدیده شده ویا گم شده چه باید کرد؟

ایشان فرموده بودند برای یافتن هر چه که گم شده ویا دزدیده شده اگر چه انسان باشد این ذکر را بسیار بخوانید

تازمانی که یافته شود:
 اصبحت فی امان الله ،امسیت فی جوار الله

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@صهبای     @maman333     @banooyebarfiii     @ماهورادخت &nbs ...

سلام فاطمه جان

خوبی عزیزم؟

ممنون بخاطرمطالب ارزنده اتون

واقعامادراویس مشرک بود،!نمیدونستم

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
فاطمه جان دعایی وردی بلدی برا شی گمشده😢

عزیزم من خودم به شخصه سوره حمدرومیخونم ولی والضالین رونمیگم وچندین بارتاپیداشدن گمشده ام تکرارمیکنم 

خداراشکرخیلی وقتهاپیداشده

وذکر(اناالله واناعلیه الراجعون )این روهم شنیدم خوبه

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )

لایک کن بعدا بخونم

گر تو با بد بدکنی، پس فرق چیست    ... ...... نصف “مهم نیست” هایی که میگم خیلی هم مهمه،نصف “بیخیالش” هایی هم که میگم هنوز تو فکر و خیالم هستن، نصف “به من چه” ها به من اتفاقا مربوطن و اکثر “نمیدونم” ها رو میدونم،فقط حسش نیست میفهمی؟
فاطمه جان  باور کن میخواستم بهت پیام بدم که کجایی خوبی عزیز؟ ممنون برای مطالب عالیت💐💐💐

سلام. حضور شما و اینکه به یادم هستسد برام قوت قلب

💙⚘

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
سلام فاطمه جان خوبی عزیزم؟ ممنون بخاطرمطالب ارزنده اتون واقعامادراویس مشرک بود،!نمیدونستم

سلام گلم. آره کافر بود یا مشرک...هرچی بود مسلمان نبود...

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
سلام عزیز مرسی از مطالبتون. راستی کم پیدا شدی. 

سلام گلم

اره یکم نظم زندگیمو از دست دادم...ممنون از توجهت💙💛