2777
2789
عنوان

اخرش دوستم نتوست طاقت بیاره😐

561 بازدید | 29 پست

اقا من یه دوستی دارم 

خونه ی شاخ ماشین شاخ ولی شوهرش اخلاق نداره خوانواده ی شوهرشم حسابی بهش بی احترامی میکنن

در عوض ما هشتمون گرو نهمونه ماشینم که نداریم ولی شوهرم عاشقانه دوسم داره 

خلاصه اینکه من تماااام برتریای اونو تحمل میکردم همه به رخ کشیدنای اونو تحمل میکردم ولی اون سر یه گردنبد و یه مانتو که شوهرم برام خرید کلا باهام کات کرد

نگین بحثی شده چون کوچکترین اتفاقی نیافتاد بینیمون

همون بهتر همچين دوستايي نباشن

🌼و خدايي كه به شدت كافيست🌼كاربر قديمي...متاهل و البته متعهد😍💍تيكر بارداري نيست براي رسيدن به حاجت ها و خواسته هام📿🥺التماس دعا دارم از همتون😍خدايا تو بهترينهارو برام رقم ميزني پس خودمو زندگيمو آيندمو به تو سپردم...♥️🙏🏻ميشه واسه حاجتام يه صلوات بفرستيد گنا دالم🥴💓گر نگهدار من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد🌊🌸خدايا بابت سلامتي كه بهم دادي شكرت😍♥️لا حَولِ وَلا قوُهً اِلا بِالله العَليُ العَظيّم🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب جا داره بگم .باطن زندگیه خودمون رو با ظاهر زندگیه بقیه مقایسه نکنیم .

شاید دوستت به شما حسادت میکرده .

حسادت نه از نوع مادی ،حسادت به حس وحال بین شما وهمسرتون .

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .

من شوهرم برام چیزی میخره به خانواده شوهرم شش ماه بعد نشون میدم  بعضیا خلق شون اینجوریه.خیلی دل کوچیکن

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند