2777
2789
عنوان

یواشکی طلامو فروختم بیاین ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1619 بازدید | 62 پست
دوستان من مجردم و یه مقدار طلا دارم(۶تا النگو و دستبند سیمی و دو تا گوشواره و یه گل گوش و دوتا انگشت ...

نبر

بزار سرمایه برا خودت تو بانک

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا شوهرشه ديگه،خانم هم مشكلي براش پيش بياد آقا حتما يه كاري ميكنه برا حل مشكل خانم و آقا تو سختي ها ...

منو نخور به خاطر دزدی و این چیزا گفتم امنیت داره .

زندگانی فکر خود بودن و غافل ز جهان بودن نیست 👧👦👫👬👭💑👪👴
دوستان من مجردم و یه مقدار طلا دارم(۶تا النگو و دستبند سیمی و دو تا گوشواره و یه گل گوش و دوتا انگشت ...

ببر هیچ وقت هم مال ماو شما نکن من حالم از ندید بدید ها به هم می خوره من خودم سر کار بودم ولی فروختم طلاهارو برا ماشین ده سال پیش من خیلی راحتم براآسایش خودم و بچه هام 

📌متولد ۷۷ نیستم 

عوض کن یه نیم ست یا سرویس توپ بردار سره عقد یا عروسی بهت کادو بدن یا برا مناسبتا بزارن کنار برات کم کم بیارنشون همینجوری برندار ببر

نبر بزار سرمایه برا خودت تو بانک

پیش مامانم بهتر نیس؟😅

مثلا اگه دلم خواست یکیشو بپوشم میبرم بعد دوباره میذارم پیش مامانم؟

دوستان‌لطفا‌برای‌عاقبت‌بخیر‌شدنم‌یک صلوات بفرستین.
درسته طلا هم ارزش داره ولی بنظرم ماشین هم جزو واجباته داشته باشی دیگه نمیتونی بدون اون سر کنی یا خی ...

ولا ما قبا کرونا هر هفته می رفتیم تفریح و کوه وکلا طبیعت بدون ماشین نمیشه زندگی کرد

📌متولد ۷۷ نیستم 
عوض کن یه نیم ست یا سرویس توپ بردار سره عقد یا عروسی بهت کادو بدن یا برا مناسبتا بزارن کنار برات کم ...

اهاااا فکر خوبیه خدایی🤔😅

البته قراره کلا کادوی عقد و عروسیم طلا ملا بخرن😅😬

دوستان‌لطفا‌برای‌عاقبت‌بخیر‌شدنم‌یک صلوات بفرستین.
2790
2778
2791
2779
2792