2777
2789
عنوان

یواشکی طلامو فروختم بیاین ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1619 بازدید | 62 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحت نمیشی عزیزم بگم خیلی دخالت می کنه خواهرم دو تا داماد داره  اولی فروخت برا ماشین دومی برا خونه می گفت بدون خونه یه ماشین نمیشه  زندگی کنی خواهرم اصلا نه حرف می زنه نه دخالت می کنه دو تا دختر داره تو رفاه کامل بزرگ شدن الان مثل بیشتر نی نی سایت ها بخدا قناعت میکنن خرید هم خیلی کم می رن دو سه ساله ازدواج کردن 

📌متولد ۷۷ نیستم 
بدون فاکتور چجوری فروختی عزیزم ؟؟ منم یه انگشتر کادو مادر شوهرمه فاکتورشو نداده چجوری بفروشم ؟

سخت میخرن. خیلیا که قبول نمیکنن. اونایی هم که میخرن میزنن تو سر مال. به نظرم خواستی بفروشی به شوهرت بگو بره فاکتورو بگیره. 

یه خانم مستقل و قوی 

واسه زندگی خودت ‌.

ماشین میخری

و شوهرت جبران میکنه

میخایم خونه بخریم خانواده شوهرم ی تیکه طلا واسم تخردن...گردنبند که مادرم خریده بود و حتی حلقم هم فروختم

چون ارزش داشت واسه ی سرمایه بزرگ 

باهمون کلی منت سر شوهرم گداشتم باینکه پول کمی نسبت به خرید خونه

یا  ودود ...
پس دسته کی باشه حتما اونجا امنیتش بیشتره.

وا شوهرشه ديگه،خانم هم مشكلي براش پيش بياد آقا حتما يه كاري ميكنه برا حل مشكل

خانم و آقا تو سختي ها بايد دست همو بگيرن خوب

امنيت چيه،مگه دخترشو داده ب جاني و آدمكش

خو مشكل مالي پىش اومده برا زندگي مشتركشون

دوستان من مجردم و یه مقدار طلا دارم(۶تا النگو و دستبند سیمی و دو تا گوشواره و یه گل گوش و دوتا انگشتر و گردنبند و آویز_توضیح دادم که متوجه شین فقط یه تیکه نیست)اگه متاهل شدم اینارو ببرم خونه ی شوهر یا پیش مامانم بذارم؟؟

همسر حق نداره اینارو بفروشه؟

دوستان‌لطفا‌برای‌عاقبت‌بخیر‌شدنم‌یک صلوات بفرستین.
2790
2778
2791
2779
2792