2777
2789
عنوان

یواشکی طلامو فروختم بیاین ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1619 بازدید | 62 پست

منم عقدم 

و سه‌روز پیش‌همین‌کارو کردم البته فقط ‌یکی ‌از النگوهامو که‌شکسته‌بود و خود همسرم بهم داده‌بود 

میترسم به‌مامانم بگم 😞

واقعا شوهرم لازم داشت  با اینکه جزو پولدارا حساب میشه و هیشکی باورش نمیشه‌پنج ملیون لازم داشته‌باشه اما واقعا واجب بود 😭😢

زندگی خیلی قشنگه     با غم خرابش نکنیم😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببر هیچ وقت هم مال ماو شما نکن من حالم از ندید بدید ها به هم می خوره من خودم سر کار بودم ولی فروختم ...

بحث ندید بدیدی نیست☹

ولی همسر دوستم تنبل بود سر کار نمیرفت طلاهای مجردی خانومشو میفروخت و خرج میکرد...میخواستم ببینم کار درست چیه

دوستان‌لطفا‌برای‌عاقبت‌بخیر‌شدنم‌یک صلوات بفرستین.
واقعا که یه ادم بالغ و عاقلی چرا انقدر بعضی ها بچه ننه هستن مهم شوهرته زندگی زن و مرد نداره که ماشین ...

اره ،فقط ناراحتم ک اگ مامان متوجه بسه بایدخودمو بزنم به اون راه ک نمیدوتم 

ازطرفی میترسیم ک مثلا ازطریق اتحادیه اقدام کنه پیداکنه اح بابا

پیش مامانم بهتر نیس؟😅 مثلا اگه دلم خواست یکیشو بپوشم میبرم بعد دوباره میذارم پیش مامانم؟

ن دیگه خیلی زشته شوهرت بفهمه دیگه

یکیشو بنداز ولی بقیشو ب اسم خودت بزار بانک

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
بحث ندید بدیدی نیست☹ ولی همسر دوستم تنبل بود سر کار نمیرفت طلاهای مجردی خانومشو میفروخت و خرج میکرد ...

بزار یواشکی ی پس اندازی خودت داشته باشی نیازی نیست همه چیو بدونه

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
منم عقدم  و سه‌روز پیش‌همین‌کارو کردم البته فقط ‌یکی ‌از النگوهامو که‌شکسته‌بود و خود همسرم به ...

اره همسرمنم مهندس هست انبوه سازی میکرد الان کارخوابیده خودشم داریم پراید میخریم ،،پراید،،

اره ،فقط ناراحتم ک اگ مامان متوجه بسه بایدخودمو بزنم به اون راه ک نمیدوتم  ازطرفی میترسیم ک مث ...

عزیزم با زبون خوش بگو شوهرمه شریک زندگیمه دیگه هم نمیتونم بی ماشین زندگی کنم 

دوستان من مجردم و یه مقدار طلا دارم(۶تا النگو و دستبند سیمی و دو تا گوشواره و یه گل گوش و دوتا انگشت ...

بزار یکمیش پیش مامانت بمونه ک بچه دارشدی بزار روش چیز سنگین تری بخره ،یه چنتایی هم ببر خونه شوهر وتولیست جهزیه هم حتما بنویس

اره همسرمنم مهندس هست انبوه سازی میکرد الان کارخوابیده خودشم داریم پراید میخریم ،،پراید،،

شوهر من مهندسه برقه ولی کارمنده و تجارتم میکنه

حتی اگه به‌مامانم بگم باور نمیکنه که لازم داشته 

زندگی خیلی قشنگه     با غم خرابش نکنیم😍😍
عزیزم با زبون خوش بگو شوهرمه شریک زندگیمه دیگه هم نمیتونم بی ماشین زندگی کنم 

بخدا نمیتونم مامانم فرهنگیه ناظم بوده خیلی زرنگه خیلی دهن ادمومیبنده فقط اگ اطلاع داری بهم بگو میتونه ازطریق اتحادیه پیداکنه ؟؟؟؟ازطرفی هم ادرس کامل خونمونو دادم ب طلافروشییی😫😂

بحث ندید بدیدی نیست☹ ولی همسر دوستم تنبل بود سر کار نمیرفت طلاهای مجردی خانومشو میفروخت و خرج میکرد ...

کار درست  اول شوهرت خوب انتخاب کن بعد ما همه خانواده هامون زن و دختر اشون  شاغلن اصلا همه با هم خرج می کنن  اجیم طلاهاشو فروخت داد خونه یهروز مستاجر نبود طلاها خونه خودمون گفته نامرتب و تکه تکه سرویس عروسیش و داره ۷۰ گرمه خودش زیاد طلا داشت شوهرش  نزدیک صد گرم گرفت

📌متولد ۷۷ نیستم 
شوهر من مهندسه برقه ولی کارمنده و تجارتم میکنه حتی اگه به‌مامانم بگم باور نمیکنه که لازم داشته  ...

نگو منم نمیگم ماچن ماه بود ک از پس اندازهامون استفاده میکردیم

2790
2778
2791
2779
2792