2821
2789
عنوان

تبریزیای گل

150 بازدید | 29 پست

میخوام ۵ روز‌ برم تبریز لطفا بهم بهترین جاذبه های گردشگری رو‌ معرفی کنید!!! موزه طبیعت اثار باستانی و هر چیزی‌ که فکر میکنید خوبه !!! ممنون از همتون❤️

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عینالی،ائل گولی😐 البته تبریزی نیسم😑 تبریزی لر گلون گوناغوز وار😂

عزیز‌دلم❤️عینالی کجاشه؟؟؟ چطوره؟؟؟ 

خود تبریز  مسجد کبود  ائل گولی  موزه شهریار  ولی برای طبیعت حتما برین شهر جل ...

ارسباران از خوده تبریز خیلی دوره؟؟؟ خوده تبریز چی داره؟؟؟ موزه شهریار خیلی بزرگه؟؟؟ 

من هفته ي پيش رفتم مسجد كبود اينا بسته بود همشون رفتم جلفا 😍

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍
موزه هم بسته بود؟؟؟ 

اره عزيزم.ارسباران هم نزديك روستاي شوهرميناست ولي اگه از تهران ميري تبريز يكي دو روز وايسا تبريز بعد برو اونجا يكسره بري خيلللللي خسته ميشه مسافت زياده

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍
از کجا میایین کرونا تو تبریز زیاد شده به حد هشدار رسیده و احتمالا قرمز بشه اگه براتون مهمه نیایین

جدی داری میگی؟؟؟ فکر میکردم شرایط اونجا اکی باشه 

ارسباران از خوده تبریز خیلی دوره؟؟؟ خوده تبریز چی داره؟؟؟ موزه شهریار خیلی بزرگه؟؟؟ 

نه حدود یک ساعت و نیم 

منطقه وسیعیه

موزه شهریار هم نه من چند ساله نرفتم آخه در حال تعمیر بود 

بعد طرف های میدون ساعت موزه زیاد داره خانه مشروطه و موزه ستارخان

عزیز‌دلم❤️عینالی کجاشه؟؟؟ چطوره؟؟؟ 

ی منطقه کوهستانیه فک کنم تو دامنه کوه سرخاب تبریزیا بهتر از من میدونن

تلکابین و اینام دارع خیلی باحاله😍

" آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟ "
2790
2823
2791
2779