2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بهمن سقط کردم.فروردین اقدام و شروع کردم که ماه دوم باردار شدم.۳ روز پیش ازمایشم مثبت شد 😊

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم                                                                
من بهمن سقط کردم.فروردین اقدام و شروع کردم که ماه دوم باردار شدم.۳ روز پیش ازمایشم مثبت شد 😊

ای جانم چ خوب.

دکتر بمن گف سه ماه استراحت کن از طرفیم خودم خواستم از خرداد اقدام کنم ۱۴۰۰ای بشه😃

چرا سقط کردی؟

من اسباب کشی کردیم تو دوماهگی این اتفاق افتاد

ای جانم چ خوب. دکتر بمن گف سه ماه استراحت کن از طرفیم خودم خواستم از خرداد اقدام کنم ۱۴۰۰ای بشه😃 ...

مرسی عزیزم.انشاءالله زود باردار میشی فقط اصلا بهش فکر نکن.

خوب تو دوماهه سقط کردی من ۶ هفته بود و دکتر گفت یه ماه پریود شدی میتونی اقدام کنی.من باشگاه میرفتم فعالیتم زیاد بود رشدش متوقف شد.

مرسی😍 الان چند هفته ای؟ سونوی قلب رفتی

قربونتتتت😊نه عزیزم هنوز تازه ازمایشم مثبت شده ۴ هفته و چند روزم.هنوز زوده 😊

بادل خوش🤗 دعا کن منم این ماه با اولین اقدام باردار شم

ممنونم عزیزم.چشمممم لطفا تو هم دعا کن نی نی من سالم و سلامت بیاد بغلم😍😍