2777
2789
عنوان

تاخیر پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 10076 بازدید | 23 پست

سلام خانوما

من دیروز که روز هفتم تاخیرم بود آزمایش دادم بتام بالای ۲۰۰۰ بود خوبه بنظرتون زیاد نیست ؟

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خانوما من دیروز که روز هفتم تاخیرم بود آزمایش دادم بتام بالای ۲۰۰۰ بود خوبه بنظرتون زیاد نیست ...

مبارکه😍شاید دو قلو باشه خب. میشه علائمتونو بگید؟من الان روز 4 پریودی هستم تازه یذره خون اومده بعد از 4 روز تاخیر.در حد پریود نیست. نمیدونم پریود شدم یا خون لانه گزینی هست.شما چجوری بودید؟

مبارکه😍شاید دو قلو باشه خب. میشه علائمتونو بگید؟من الان روز 4 پریودی هستم تازه یذره خون اومده بعد ا ...

مرسی عزیزم 

خدانکنه دوقلو باشه 😰

من هیچ علائمی ندارم فقط بعضی وقتا زیردلم درد میگیره 

تو حاملگی اولم لکه بینی داشتم ولی الان ندارم

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞
مرسی عزیزم  خدانکنه دوقلو باشه 😰 من هیچ علائمی ندارم فقط بعضی وقتا زیردلم درد میگیره  ...

قبل موعد پریود دیدید یا بعد موعد؟من الان خون ریزی دارم ولی مثل پریود نیست هم رنگش روشن تر هم لخته ای نیست.نمیدونم چیه؟میخواستم برم ازمایش ولی صبر میکنم دو سه روز ببینم چی میشه

منم همیشه دهم پریود مشدم ماه قبل یازده شدم این ماه هنوز نشدم بی بی بزنم نشون میده؟؟

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
نه باید 1هفته صبر کنی تا پایان وقت پریودیت اگه نشدی بزن

یادهم باید میشدم نشدم..امروز بی بی زدم متفی بود😭😭

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
قبل موعد پریود دیدید یا بعد موعد؟من الان خون ریزی دارم ولی مثل پریود نیست هم رنگش روشن تر هم لخته ای ...

۴ روز بعد از موعد 

من امروز لکه بینی دارم نمیدونم مال چیه 

عزیزم اگه خونریزیت با همیشه فرق میکنه روزش کمتره حتما یه آزمایش بده 

شایدم رحمت داره آماده میشه واسه بارداری