2777
2789
عنوان

چی بنویسم برای تبریک به دوستم

17284 بازدید | 12 پست

دوستم عروسی کرده ولی به خاطر شرایط کرونا مهمون زیاد دعوت نکردن فقط ارایشگاه و آتلیه و مهمون های درجه یک. میخوام عکسش بزارم استوری تبریک بگم بهش چطوری بنویسم؟؟؟؟

دوست عزیزم خوشبخت بشی من رو ببخش که به خاطر این شرایط نتونستم تو بهترین روز زندگیت کنارت باشم. این خوبه؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم استوري نذار میخواي تبریك بگي به خودش بگو اینکه بخواي جار بزني انگار فقط واسه اینه که بقیه ببینن و اون حسي که باید و به آدم نمیده

تکرار میکنم این فقط نظره شخصیمه⁦🤦🏼‍♀️⁩

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

بنظرم استوري نذار میخواي تبریك بگي به خودش بگو اینکه  بخواي جار بزني انگار فقط واسه اینه که بقی ...

اخه خودشم وقتی تولدم میشه یا مناسبت های دیگه عکسم استوری میکنه تبریک میگه

اخه خودشم وقتی تولدم میشه یا مناسبت های دیگه عکسم استوری میکنه تبریک میگه

خب اگه اینجوریه که اوکيه من خودم هیچوقت واسه کسي استوري نذاشتم و نمیذارم دوست و اشناهامم میگن انگار فقط واسه جلب توجه یا بستنه دهنه مردمه (اونایي که دوطرفه استوري نمیذارنو فقط یه نفر هربار خودشو میندازه وسط) البته ناگفته نمونه که از این موردا هم زیاد داریم که میگم 🤣

به هرحال خوشبخت بشه عزیزم 🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

دوست عزیزم خوشبخت بشی  ای کاش میتونستم تو بهترین شب زندگیت کنارت باشم.🌹🌹🌹 این خوبه؟؟؟؟

یکم صمیمي تر بگو مثلا ، عزیزدلم خیلي خوشحالم برات و واقعا دلم میخواست تو همچین شبي کنارت باشم بهترینارو برات آرزو میکنم خوشبخت بشي🥰

تو این مایه ها باشه ..

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عشقتون پايداار تبريك ميگم 

يا ميتوني بگي خوشبختي براتون آرزومندم مبارك باشه

زمستان رفت اما من بهاراني نميبينم،بر اين تكرار در تكرار پاياني نميبينم، به اميد روزهاي خوب براي همگي ...

عقد دوستم عید غدیر پارسال بود

استوری کردم: لعنتی عید غدیرو جاودانه کردی با ذشوهر کردنت

نامزدم کرد : بالاخره شوهر کردنتو دیدم، الان دیگه با خیال راحت میتونم سرمو بذارم زمین و با قلبی آرام به لقاء پروردگار بشتابم

از قدیمیای سایت که دلش تنگ شد و برگشت