2777
2789
عنوان

سهااام عدالت لطفا بیاااید

176 بازدید | 23 پست

دوستان کی سهام عدالتشو به بانک فروخت؟پولشو واستون واریز کردن؟اگه واریز کردن چقد بوده لطفا بگید.چون من سهاممو آزاد کردم ولی هنوز نرفتم بانک واسه فروشش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ارزش سهام و قیمتشون با هم فرق داره

باید بری سایت،ببینی قیمت سهامت چقدره

بعد میتونی ۳۰درصدشو بفروشی

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

دولت از اول واضح توضیح نداده بود که مردم بتونن درست تصمیم بگیرن.روش عیر مستقیم خیلی بهتره چون هم سوددهیش بالاس هم بعدا میتونی بفروشی به همون شرکتای استانی که خیلی با ارزش تره.روش مستقیم یا باید وارد باشی بری تو بورس باش کار کنی یا هم بفروشیش اگرم بلد نیستی باید بفروشیم به بانک.اگه میخوای تو بورس کار کنی یا بفروشیش باید بری کافینت ثبتنام کنی کد بورسی بگیری و بری دفتر پیشخوان احراز هویت بشی بعد میفرستنت پیش کارگزار.من نرفتم دنبال این کارا چون گفتن اگه میخوای به بانک بفروشیش نیاز نیست کد بورسی بگیرین.حالا میخوام بدونم اونایی که فروختن بانک چقدر واسشون واریز کرده .میخوام تا وقتش تموم نشده ماهم اقدام کنیم انگار گفتن تا ۱۳ خرداد وقتشه

عزیزم ارزش سهام و قیمتشون با هم فرق داره باید بری سایت،ببینی قیمت سهامت چقدره بعد میتونی ۳۰درصدشو ...

اینو میدونم منتها میگن بانک خیلی کم میخره خواسم ببینم دقیقا چقد خریدش.بعد عزیزم تو سایت که میرم کد ملی میزنم کدی رو گوشیم نمیاد چرا؟شماره تلفنم رو تو سامانه سهام عدالت تغییر دادم ولی بازم نیومد

ن واریز نکردن تازه امروز رفتم بانک برای فروختن

نپرسیدی ببینی حدودا چقد ارزش ۳۰ درصد میشه که قراره واستون واریز کنن؟ من احساس میکنم یه نوع کلاهبرداریه میخوان اختلاس کنن بانک مفت میخرش واسه همی دو دلم هنوز نرفتم بانک