2777
2789
عنوان

بابای مهربونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 51 پست
من وحشتناک وابسته بودم ازدواج کردم شهر دیگه خدا خواست وابستگیم کمترشد والادق میکردم ...

من شدم مرده متحرک دیگه دلخوشی ندارم حالم از این دنیای بی رحم بهم میخوره من خیلی بابایی بودم میگن خاک سرده آروم میشی سه ماهه آروم نشدم آرامش ندارم میگم خدایا خاک با چهره پدرم چیکار کرده الان چجوری کجاس خدا داری چیکار میکنی باهاش کلا همش ذهنم اون سمته زندگیم شده بهشت زهرا کنار قبر بابام واقعن دنیا بی رحمه 

من شدم مرده متحرک دیگه دلخوشی ندارم حالم از این دنیای بی رحم بهم میخوره من خیلی بابایی بودم میگن خاک ...

خدابهت صبر بده من خیلی صبورم تاحالا گریه مو حتی همسرم ندیده ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدابهت صبر بده من خیلی صبورم تاحالا گریه مو حتی همسرم ندیده ....

ممنون نه من صبر ندارم دلم آروم نمیشه دوتا بچه کوچیک دارم که وابسته به بابام بودن بابام که تازه فوت کرده بود همش سراغ بابامو میگرفتن وقتی در خوگمون زنگ میزدم باذوق میگفتن آخجون باباجون اومده وکلی خنده رو لبشون منم تو حال خودم نبودم ذوق میکردم نمیدونم چرا باورم میشد اومده با شتاب میرفتم درو باز کنم میدیم بابام نیس میگفتم دیگه بر نمیگرده وایی خدا چیکار باهام کردی خدا آرامش بهمون بده دعا کن بیاد تو خوابم دلم بدجوری تنگشه شب بخیر گلم دوستدارم تو خوابم بیاد دبغلش کنم بلکه آرومشم یکم 

ممنون نه من صبر ندارم دلم آروم نمیشه دوتا بچه کوچیک دارم که وابسته به بابام بودن بابام که تازه فوت ک ...

انشالله خوابش رو‌میبینی شبت بخیر

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عوضیا همیناازحرص مال دنیاجون میدن آخر.بخدازنش 4سال پیش مرد گفتن بایدعمل بشه پلاتین بزاریم کمرش اینم4 ...

وووای خدایا این دیگه کیه بگو خودت از کمرش در میاوردی نیرفتی میفروختی ۴۵ تومنت زنده میشد

هاااااااااااااای اینوگفتی آتیش زدی بهم   منم بابام اول فروردین ایست قلبی کرد دکترااحیاش کردن ب ...

ناراحت نشو بعضی از آدمها تو پیری حرفهای نامربوط میزنن،من بودم می گفتم،جای همه تو خاکه چه دیر چه زود،معمولا هم این آدمها این حرفها رو یواشکی به آدم می زنن،و جوونیشونم عوضی یودن