2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بره من مرداده 

عه

چند مردادی؟ 

برای منم مرداده

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت

دو شبه از ترسش گریم میگیره خواهرم ندارم باهاش صحبت کنم مامانمم بهش چیزی بگم جز غصه خوردن کاری نمیتونه کنه دستمونم خالیه کاش پول داشتم سز میکردم شماها نمیدونین کجاذهزینه سزارین کمه شوهرمم از بس خسته میشه نمیشینه کنارم منو آروم کنه دیگه بریدم

خانما میشه واسه سلامتیه نی نیم یدونه صلوات بفرسی 💗💗
دو شبه از ترسش گریم میگیره خواهرم ندارم باهاش صحبت کنم مامانمم بهش چیزی بگم جز غصه خوردن کاری نمیتون ...

نترس بابا 

ب این فکر کن که فوقش چند ساعت درده و بعدش همه چی ردیف میشه 

بچت میاد تو بغلت و زود میای خونه

اما سزارین مصیبت داره بعدش تازه اگه سز بشی تو این کرونا مجبوری بیشتر هم بمونی بیمارستان

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت
ترسی نداری کاری کردی راحت زایمان کنی کجا زندگی میکنی تو این اوضاع کرونا لامصب سخته

زایمان دوممه ترس که دارم من کرجم دیگه چاره چیه من استرسم فقط زردی که صد درصد داره چون دخترمم داشت باید دستگاه بگیرم بیارم خونه بیمارستان نمیمونم 

خدایاخودت واسمون بسازتوبسازی قشنگتره، ایشالا یروزی بشه که هیچکس غصه هیچیونخوره...
۲۰ مرداد

از کجا روز دقیقش فهمیدی؟ 

دکترت گفت؟ یا از تاریخ سونوگرافی؟ 

کدوم سونو مهمه؟ 

نترس بابا  ب این فکر کن که فوقش چند ساعت درده و بعدش همه چی ردیف میشه  بچت میاد تو بغلت ...

وقتی نزدیک زایمانت میشه روزات ترس میفته تو جونت منم تاماه پیش آروم بودم بزور دارم نفس میکشم ولی بچمو با دنیا عوض نمیکنم ولی دردش خیلی منو ترسونده

خانما میشه واسه سلامتیه نی نیم یدونه صلوات بفرسی 💗💗