2777
2789

من انشالله تیر ، عزیزم ترس ک نداره طبیعی اما خب بازم تلاشتو بکن ببین دکتری پیدا میکنی ی مبلغی بگیره بیاد دولتی عملت کنه، من نمیدونم ک چی مثلن تو نوع زایمان دخالت میکنن

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زایمان دوممه ترس که دارم من کرجم دیگه چاره چیه من استرسم فقط زردی که صد درصد داره چون دخترمم داشت با ...

کدوم بیمارستان میری گلم منم زردی داشته باشه میارمش خونه بخدا دوست دارم موقع زایمانم کسی باهام نیاد خدایی نکرده مادرپدرم مریض نشن

خانما میشه واسه سلامتیه نی نیم یدونه صلوات بفرسی 💗💗
وقتی نزدیک زایمانت میشه روزات ترس میفته تو جونت منم تاماه پیش آروم بودم بزور دارم نفس میکشم ولی بچمو ...

دعا میکنم برات که ان شاالله راحت زایمان کنی

موقع شروع دردات سریع یه دوش بگیر و یه شربت غلیظ خاکشیر و زعفرون بخور

من شنیدم زایمان رو راحت میکنه. البته قبلش با دکترت مشورت کن

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت

[QUOTE=139244418]من انشالله تیر ، عزیزم ترس ک نداره طبیعی اما خب بازم تلاشتو بکن ببین دکتری پیدا میکنی ی مبلغی بگیره

کاش کسی بود پرستار باشه قیمته زایمان سزارینو بپرسم طبیعی نمیتونم‌چون دردپریودی برام سخته 

کدوم بیمارستان میری گلم منم زردی داشته باشه میارمش خونه بخدا دوست دارم موقع زایمانم کسی باهام نیاد خ ...

امام علی میرم یا البرز دخترمو امام علی بودم  نگران نباش طبیعی اگه قبل ساعت ۱ظهرباشه مرخص میشی اگه بعدش باشه فرداصب مرخص میشی بخش زایمان باکرکناجداس استرس نده به خودت کدوم بیمارستان میری

خدایاخودت واسمون بسازتوبسازی قشنگتره، ایشالا یروزی بشه که هیچکس غصه هیچیونخوره...
[QUOTE=139244418]من انشالله تیر ، عزیزم ترس ک نداره طبیعی اما خب بازم تلاشتو بکن ببین دکتری پیدا میک ...

والا ۶ تومن تو خصوصیه من چن ماه پیش ک برا سقط خواهرم همراهش بودم اونجا پرسیدم

دعا میکنم برات که ان شاالله راحت زایمان کنی موقع شروع دردات سریع یه دوش بگیر و یه شربت غلیظ خاکشیر ...

تو بیمارستان دوش بگیرم یا تو خونه با درد چجوری برم حموم

تو بیمارستان دوش بگیرم یا تو خونه با درد چجوری برم حموم

تو خونه

دردها اولش فاصله داره بینش میگیره ول میکنه

تا یه کم آروم شد برو دوش بگیر

مامان من سر برادرم این کار کرد زایمانش راحت بود

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت
امام علی میرم یا البرز دخترمو امام علی بودم  نگران نباش طبیعی اگه قبل ساعت ۱ظهرباشه مرخص میشی ا ...

باز ادم میترسه از غذاشون پرستارا میرم هفته آینده وقت بگیرم و پرونده تشکیل بدم میپرسم هزینشو من بهارلو میرم

تو خونه دردها اولش فاصله داره بینش میگیره ول میکنه تا یه کم آروم شد برو دوش بگیر مامان من سر براد ...

مرسی جیگر از راهنمایت

والا ۶ تومن تو خصوصیه من چن ماه پیش ک برا سقط خواهرم همراهش بودم اونجا پرسیدم

یعنی بیمارستان دولتی برم هزینه بدم سزارینم میکنن

باز ادم میترسه از غذاشون پرستارا میرم هفته آینده وقت بگیرم و پرونده تشکیل بدم میپرسم هزینشو من بهارل ...

برو زایشگاه اکبر آبادی تو تهران

اونجا فقط زایشگاهه.  بیمارستان نیست. یعنی بخش دیگه ای جز زنان و زایمان نداره

اینجوری خیالت راحت تره

دولتی هم هست

من یه بار رفتم تروتمیز بود برخورد کادرش هم خوب بود

باز ادم میترسه از غذاشون پرستارا میرم هفته آینده وقت بگیرم و پرونده تشکیل بدم میپرسم هزینشو من بهارل ...

نبابانترس کرونا روهمه میگیرن ولی خفیف به این چیزافک نکن 

خدایاخودت واسمون بسازتوبسازی قشنگتره، ایشالا یروزی بشه که هیچکس غصه هیچیونخوره...
یعنی بیمارستان دولتی برم هزینه بدم سزارینم میکنن

باید ی دکتری پیدا کنی بری مطبش اونجا هماهنگ کنی بهش پول بدی تو پروندت میزنه ک تو نمیتونی طبیعی زایمان کنی برات وقت عمل میده روز مقرّر میری، کجایی؟