2789

به نظر من ک به درد نمیخورن اینقدر از مردم پول میگیرن ک اوه همونو بری الان خونه بخری زود تر خونه دار میشی... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
به نظر من ک به درد نمیخورن اینقدر از مردم پول میگیرن ک اوه همونو بری الان خونه بخری زود تر خونه دار ...

خب اگه پول خونه رو داشتیم که میخریدیم دیگه بد بختی اینه پول نداریم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب اگه پول خونه رو داشتیم که میخریدیم دیگه بد بختی اینه پول نداریم

خب اینجا هم داره ازتون پول رو میگیره به جای وام اونجا خودتون وام بگیرین... خونه کوچیک کوچیک بگیرین.. منم میخواستم طلاهام بفروشم مامان بابام گفتن اینجوری خیلی بهتره ک خودمون صد ملیون وام بگیریم پولامونم جمع کنیم یه خونه اونجوری بگیریم.. اونجا هم باید پول بدیم دیگه

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
خب اینجا هم داره ازتون پول رو میگیره به جای وام اونجا خودتون وام بگیرین... خونه کوچیک کوچیک بگیرین.. ...

هر جوری بگی حساب کردم وامم بگیرم خونه نمیتونم بگیرم پولمون جور درنمیاد مگر اینکه خونه بدون سند بگیرم که اونم بانک قبول نمیکنه چون سند باید بره رهن بانک

عزیزم مطمئنی؟آخه گفتن فقط مال اوناییه که قبلا کد ملی فرستادن.من جا موندم یعنی منم میتونم؟

نمی‌دونم ولی اگه این بارم نتونستی بازم اعلام میکنن چون خیلی سخت تایید میکنن مردمو اونایی ک پول و دامد دارن قبول میکنن

آره شرایطش هم خیلی سخته 

منم ثبت نام کردم فعلا ک اعلام نکردن نمی‌دونم خدا کنه اسمم در بیاد پنج ساله ازدواج کردم شیش تا خونه عوض کردیم همه وسایلمم داغون شده .اولش چهل تومن میگیرن صد تومنم وام میدن 18درصد دوباره وسطای کار پول میگیرن