2777
2789
عنوان

دلم خنک شد

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 23 پست
میخواست پربازدید شه به همت عزیزان ترکید الهی شکر

شکر شکر دست و انگشت تک تک دوستان درد نکنه

سایه دوستان کم نشهشروع😁

خدمتتون عرض کنم که من هی میزدم مامان ابوالفضل قبول نمیکرد زدم مامان ابوالفظل  غلط املایی درنیارین تامام😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ خدا نکشتت 😂😂😂😂داشتم میخوندم خب چرا اینکارو کردی😂😂😂😂😂ظالم 

تا درس عبرتی بشه برای احترام به اعضا سایت

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
آخه پربازدید شه چی بهش میدن مگه؟!

نوبل

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
کدوم؟اون ک با میز؟دگ طاقت نیوردم،گزارش زدم رفتم.گرفته بود مارو

منم زدم ببوسم ناز شستت را😂

تا درس عبرتی بشه برای احترام به اعضا سایت

احترام# ظالم# سندروم# دست بیقرارداری ایا؟؟؟ 😂😂

یونیکورن هستم یک تک شاخ🦄من کاربر پیتزاpitzaبودم ولی لغو کاربری شدم 🤣🤣هستم در خدمتتون😎خب حالا یه صلوات واسم بفرستید اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌷 یه روز یه تک شاخ میخوره به دوشاخ برق میگیرتش میمیره😒🤣🤣🤣🤣همین الان اینو ساختمااااااااا🤣🤣🤣🤣🤣بگی شنیدی با همین ثم هام میام تو لوزلمعدت😂😂😂😂😂😂
احترام# ظالم# سندروم# دست بیقرارداری ایا؟؟؟ 😂😂

ن

ن

اصن خوب کردی نمدونم جرا حس کرذم سرکاریه🤐🤐🤐🤪🤪🤪🤪🤪🤪

یونیکورن هستم یک تک شاخ🦄من کاربر پیتزاpitzaبودم ولی لغو کاربری شدم 🤣🤣هستم در خدمتتون😎خب حالا یه صلوات واسم بفرستید اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌷 یه روز یه تک شاخ میخوره به دوشاخ برق میگیرتش میمیره😒🤣🤣🤣🤣همین الان اینو ساختمااااااااا🤣🤣🤣🤣🤣بگی شنیدی با همین ثم هام میام تو لوزلمعدت😂😂😂😂😂😂