2777
2789
عنوان

دلم خنک شد

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 23 پست
میخواست پربازدید شه به همت عزیزان ترکید الهی شکر

شکر شکر دست و انگشت تک تک دوستان درد نکنه

سایه دوستان کم نشهشروع😁

خدمتتون عرض کنم که من هی میزدم مامان ابوالفضل قبول نمیکرد زدم مامان ابوالفظل  غلط املایی درنیارین تامام😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخ خدا نکشتت 😂😂😂😂داشتم میخوندم خب چرا اینکارو کردی😂😂😂😂😂ظالم 

تا درس عبرتی بشه برای احترام به اعضا سایت

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
آخه پربازدید شه چی بهش میدن مگه؟!

نوبل

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
کدوم؟اون ک با میز؟دگ طاقت نیوردم،گزارش زدم رفتم.گرفته بود مارو

منم زدم ببوسم ناز شستت را😂

تا درس عبرتی بشه برای احترام به اعضا سایت

احترام# ظالم# سندروم# دست بیقرارداری ایا؟؟؟ 😂😂

یونیکورن هستم یک تک شاخ🦄من کاربر پیتزاpitzaبودم ولی لغو کاربری شدم 🤣🤣هستم در خدمتتون😎خب حالا یه صلوات واسم بفرستید اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌷 یه روز یه تک شاخ میخوره به دوشاخ برق میگیرتش میمیره😒🤣🤣🤣🤣همین الان اینو ساختمااااااااا🤣🤣🤣🤣🤣بگی شنیدی با همین ثم هام میام تو لوزلمعدت😂😂😂😂😂😂
احترام# ظالم# سندروم# دست بیقرارداری ایا؟؟؟ 😂😂

ن

ن

اصن خوب کردی نمدونم جرا حس کرذم سرکاریه🤐🤐🤐🤪🤪🤪🤪🤪🤪

یونیکورن هستم یک تک شاخ🦄من کاربر پیتزاpitzaبودم ولی لغو کاربری شدم 🤣🤣هستم در خدمتتون😎خب حالا یه صلوات واسم بفرستید اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌷 یه روز یه تک شاخ میخوره به دوشاخ برق میگیرتش میمیره😒🤣🤣🤣🤣همین الان اینو ساختمااااااااا🤣🤣🤣🤣🤣بگی شنیدی با همین ثم هام میام تو لوزلمعدت😂😂😂😂😂😂