2777
2789

مال من پشتم حرف میزنه میخواستم برم یه جنگ جهانی را بندازم ولی گفتم بیخیال اگه جرعت داشت جلو روم میگف تا ج بدم....😏😏😎😎

اون دقیقا ب همونجا تعلق داره....

ب پشت.......

😏😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همچنان قطع رابطه و بی توجهی به حرفاشون .انقدر بگن جونشون در بیاد 

همین کارو میکنم ولی روشون زیاده خیلی هرجا میرن دم از آشتی کردن میزنن در صورتی که یکبارم قدمی برنداشتن برای آشتی همش حرف میزنن ولی در عمل زهر میریزن 

امان ازدست این جاریا 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
مال من پشتم حرف میزنه میخواستم برم یه جنگ جهانی را بندازم ولی گفتم بیخیال اگه جرعت داشت جلو روم میگف ...

از منم همینطور و بعد همه جا خودشو میزنه به موش مردگی بهترین کار همینه ک شما میگین

اگه کسی به روت آرد بگو اینا که دم از آشتی می نن زهر ریختنشون چیه 

گفتم به مادر شوهرم که اینا فقط لب و دهنن می‌خوان آشتی کنن بیان خونه بابام چون هنوز عقد هستم بیان معذرت خواهی کنن بخاطر کارایی که کردن

شوهرت چی میگه

اوایل خیلی طرفداری میکرد و بدش نمیومد آشتی کنه می‌گفت زن داداشم بده ولی داداشم بد نیست ولی بعد به داداشش سلام کردم جوابمو نداد شوهرمم دیگه با داداشش حرف نزد بعد اون هم دیگه کامل شناختشون که فقط حرف میزنن ولی عمل نمیکنن

از منم همینطور و بعد همه جا خودشو میزنه به موش مردگی بهترین کار همینه ک شما میگین

اره جلو روم خوبه ولی پشتم بخدا ببینی چی میگی....

ول کن بزا بگه تا جیگرش بالا بیاد محل نده.

طریقه صحبت کردنش نشانگر ادب و شخصیت خانوادشه.