2777
2789

جمعه باجاریام خونه پدرشوهرم بودیم یکی ازجاریهام زن مظلومیه داشت درودل میکرد باهام که شوهرش اذیتش میکنه وتوهین وفحش واین چیزا اون یکی جاری عین خروس بی محل اومد میگه خوحق داره تو ۳تادخترزاییدی میگم چه ربطی داره میگه شایددلش پسر میخواد که دعوا میگیره  

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
خوب کردی ..حالا سزر چی عقده ای شدن ؟

سر هیچی سر اینکه پدر شوهرم بمن توجه میکرد چون تازه رفته بودم تو اون خانواده و همه فامیل از من خوششون اومده بود و تعریفمو میکردن بعد جاریم از حسادت داشت میترکید سلامش میکردم جواب سلام نمی‌داد خدافظی میکردم جواب نمی‌داد هر موقع شوهرم می‌نشست کنارم از عمد صداش میکرد که کنار من نباشه و بعد من به همه گفتم من سلام کردم چندین بار جواب نمی‌ده  منم شخصیت دارم به شعورم بر میخوره منم دیگه سلامش نمیکنم . دقیقا شدم مثل خودش به همه سلام میکردم و احترام میزاشتم به جز جاریم با این حال اعتراض کرده بود که من عروس بزرگترم چرا بمن سلام نمیکنه منم گفتم بهش بگین با هرکسی مثل خودش باید رفتار کرد منم مثل تو شدم بعد استوری های تیکه دار شروع شد واسم میزاشت بعد منو بلاک کرد ولی شوهرش با من خوب بود دیگه تا من میرفتم خونه مادر شوهرم نمیزاشت شوهرش بیاد اونجا و دیگه برادر شوهرم نمیومد تا من اونجا بودم بعدم منو بلاک کرد با این حال من برادر شوهرمو یکبار دیدم سلام کردم جواب نداد بعد به شوهرم و خانوادش گفتم که جوابمو نداده شوهرم باهاش قهر کرد و الان یک سال و نیم از عقد ما میگذره و کلا قطع رابطه هستیم حتی همدیگرو نمی‌بینیم ولی وقتی می‌فهمن ما می‌خوایم بریم خونه مادر شوهرم زنگ میزنن که ما می‌خواستیم بیایم چرا اونا اومدن و به مادر شوهرم فحش میدن و قهر می‌کنند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جمعه باجاریام خونه پدرشوهرم بودیم یکی ازجاریهام زن مظلومیه داشت درودل میکرد باهام که شوهرش اذیتش میک ...

بی فرهنگه از بس اون جاریتون مگه دختر داشتن چ عیبی داره مگه خودش دختر نبوده متاسفم واسه همچین طرزفکرایی 

من و جاریم تو یه خونه دوبلکس بودیم،من طبقه پایین و یه دختر اروم داشتم اون دوتا بچه سنگین وزن و بیش فعال .

خدا میدونه ۸ سال ساعت ۷ صبح با سرو صدای بچه هاش بیدار میشدیم تا شب ساعت دو ،سفرشون رو تو راه پله اای ما خالی میکردن ،دوچرخه یا استخر بچمو خراب کردن ماشینمون تمام بدنش خراب بس با چوب زده بودن 

آخرسر که جداشیم با شکم پاره رفتم کمکشون اسباب کشی 

اما اونا بی هیچ مشکلی کات کردن فقط چون اونا مستاجر شدن و من خونه خریدم و شوهرم خونه رو به نام من کرده بود 

الانم همه جا پشت سر من حرفای الکی و دروغ میزنن

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘