2777
2789
عنوان

خدایا...🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 2272 پست
یاردا میگما بهت فاطمه نمیگن؟  یه جا بود به نظرم اسمت گفته بودن فاطی شاید اشتب میکنم با یع ...

نه عاطفه اسممه😂 حتمن عاطی دیدی😂

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
[QUOTE=140394357]قربونت برم وایسا ببینم حنا چطوره بعدش میوفتم به جون تو 😂😂😂😂[/QUOT من جایگزینم ...

اقا من خودم خبر ندارم😂😂 دارین چ سرم میارین 😂

من یکی دیگ میخام😂😂😂😂😂

نومید نتوان بود ز او   دخترِبهارم🌼  زادهء 1فروردین😊🌙 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عاشق خانواده بنی ام😂😂😂😂  پس خبرت بدم بابات مراقب باش تو خاب کلت نکنه😂😂😂😂😂 بگه دختر ...

اره باباش فوت شده ولی مامانش خعلی خوبه برا اینچیزا

تف از اعتمادم سواستفاده نکن عنتر😂😂😂

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
😂😂😂😂😂 عاطی برقی    

حانی برقی😂😐

اره باباش فوت شده ولی مامانش خعلی خوبه برا اینچیزا تف از اعتمادم سواستفاده نکن عنتر😂😂😂

ایول چه مادر شوهر هلویی😂😂😍😍😹 شانس اوردی

ن دیگ بهت خیانت نمیکنم😍

نومید نتوان بود ز او   دخترِبهارم🌼  زادهء 1فروردین😊🌙 
اقا من خودم خبر ندارم😂😂 دارین چ سرم میارین 😂 من یکی دیگ میخام😂😂😂😂😂

میخام هووت بشم😈

ایول چه مادر شوهر هلویی😂😂😍😍😹 شانس اوردی ن دیگ بهت خیانت نمیکنم😍

هلویی از خودته

افرین روله😍

مگ من شوهر دارم که هووم شی؟😂😂😂 نکنه به همون که میخام رسیدم😂 اگ همون کراشمه که نمیدمش بهت

😏😏😏😏😏😏😏نخاسیم خودم یه خوبشو دارم😍😑

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 همانا که لیاقت نداری

آری بعد9سال امشب سوسیس وتخم مرغ درست کردم آنهم برای پدرعزیزترازجان 😊حال ندار بودم😊

باید ببینیم شوهرگرامی که آمد وضع به همین منوال است یاخیر😊شوهرم یک سرم دارد که وصل کند حالم بهبود پیدامیکند😊

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
2790
2778
2791
2779
2792