2777
2789
عنوان

خدایا...🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 2272 پست
یاردا میگما بهت فاطمه نمیگن؟  یه جا بود به نظرم اسمت گفته بودن فاطی شاید اشتب میکنم با یع ...

نه عاطفه اسممه😂 حتمن عاطی دیدی😂

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
[QUOTE=140394357]قربونت برم وایسا ببینم حنا چطوره بعدش میوفتم به جون تو 😂😂😂😂[/QUOT من جایگزینم ...

اقا من خودم خبر ندارم😂😂 دارین چ سرم میارین 😂

من یکی دیگ میخام😂😂😂😂😂

نومید نتوان بود ز او   دخترِبهارم🌼  زادهء 1فروردین😊🌙 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عاشق خانواده بنی ام😂😂😂😂  پس خبرت بدم بابات مراقب باش تو خاب کلت نکنه😂😂😂😂😂 بگه دختر ...

اره باباش فوت شده ولی مامانش خعلی خوبه برا اینچیزا

تف از اعتمادم سواستفاده نکن عنتر😂😂😂

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
😂😂😂😂😂 عاطی برقی    

حانی برقی😂😐

اره باباش فوت شده ولی مامانش خعلی خوبه برا اینچیزا تف از اعتمادم سواستفاده نکن عنتر😂😂😂

ایول چه مادر شوهر هلویی😂😂😍😍😹 شانس اوردی

ن دیگ بهت خیانت نمیکنم😍

نومید نتوان بود ز او   دخترِبهارم🌼  زادهء 1فروردین😊🌙 
اقا من خودم خبر ندارم😂😂 دارین چ سرم میارین 😂 من یکی دیگ میخام😂😂😂😂😂

میخام هووت بشم😈

ایول چه مادر شوهر هلویی😂😂😍😍😹 شانس اوردی ن دیگ بهت خیانت نمیکنم😍

هلویی از خودته

افرین روله😍

مگ من شوهر دارم که هووم شی؟😂😂😂 نکنه به همون که میخام رسیدم😂 اگ همون کراشمه که نمیدمش بهت

😏😏😏😏😏😏😏نخاسیم خودم یه خوبشو دارم😍😑

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 همانا که لیاقت نداری

آری بعد9سال امشب سوسیس وتخم مرغ درست کردم آنهم برای پدرعزیزترازجان 😊حال ندار بودم😊

باید ببینیم شوهرگرامی که آمد وضع به همین منوال است یاخیر😊شوهرم یک سرم دارد که وصل کند حالم بهبود پیدامیکند😊

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
2790
2778
2791
2779
2792