2777
2789
عنوان

خدایا...🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 2272 پست
با دستپختات چند بار بنی رو مسموم کردی😂😂😂😂😂😂😂😂 البته دور از جونش❤

تف😂 اون عاشق دستپختمه😆😆

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
کلا داری از حسادت تلف میشی جوجو معلوم چند روزم در راه دکتریز همش ماله حسادته😊😊

ارهه به خاطر اپشناای برقیته😒😊😊 همه بهت حسادت میکنن😂

نومید نتوان بود ز او   دخترِبهارم🌼  زادهء 1فروردین😊🌙 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مرص چه بلبل زبان شده از قروه آدم میفرستم سراغت چشاتو دربیارنا 😠😠😬😬😂😂😂🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️

😂😂😂😂

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
تف😂 اون عاشق دستپختمه😆😆

یه سوال خانوم خانوما

مگ نمیگین دوستین 

دوست در چ حد ینی نامزدی کردین  نشونی بیارن؟ یا خانواده ها نمیدونن

مرص چه بلبل زبان شده از قروه آدم میفرستم سراغت چشاتو دربیارنا 😠😠😬😬😂😂😂🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️

قربون دستت زحمتش بکش😂😂 اسیرم کرده

😘😘باش هنوز من برم فعلا زیاد گوج و گوج بکنید میام میکشمتان 😒😒😂😂😎😎🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️

باش فرمانده تسلیم😂😂😂😂😂🔫🔫🔫

یه سوال خانوم خانوما مگ نمیگین دوستین  دوست در چ حد ینی نامزدی کردین  نشونی بیارن؟ یا خا ...

خانواده من نمیدونن باهمیم ولی خانواده اون میدونن😐😂اگ بفهمن داس به دست میان سراغم😂

[QUOTE=140394357]قربونت برم وایسا ببینم حنا چطوره بعدش میوفتم به جون تو 😂😂😂😂[/QUOT

من جایگزینم😂😂😂اشکال نداره بزار با حانی هوو شم

خانواده من نمیدونن باهمیم ولی خانواده اون میدونن😐😂اگ بفهمن داس به دست میان سراغم😂

عاشق خانواده بنی ام😂😂😂😂 

پس خبرت بدم بابات مراقب باش تو خاب کلت نکنه😂😂😂😂😂 بگه دختره چیشش سفید

2790
2778
2791
2779
2792