2777
2789
عنوان

خدایا...🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 2272 پست
با دستپختات چند بار بنی رو مسموم کردی😂😂😂😂😂😂😂😂 البته دور از جونش❤

تف😂 اون عاشق دستپختمه😆😆

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
کلا داری از حسادت تلف میشی جوجو معلوم چند روزم در راه دکتریز همش ماله حسادته😊😊

ارهه به خاطر اپشناای برقیته😒😊😊 همه بهت حسادت میکنن😂

نومید نتوان بود ز او   دخترِبهارم🌼  زادهء 1فروردین😊🌙 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مرص چه بلبل زبان شده از قروه آدم میفرستم سراغت چشاتو دربیارنا 😠😠😬😬😂😂😂🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️

😂😂😂😂

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
تف😂 اون عاشق دستپختمه😆😆

یه سوال خانوم خانوما

مگ نمیگین دوستین 

دوست در چ حد ینی نامزدی کردین  نشونی بیارن؟ یا خانواده ها نمیدونن

مرص چه بلبل زبان شده از قروه آدم میفرستم سراغت چشاتو دربیارنا 😠😠😬😬😂😂😂🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️

قربون دستت زحمتش بکش😂😂 اسیرم کرده

😘😘باش هنوز من برم فعلا زیاد گوج و گوج بکنید میام میکشمتان 😒😒😂😂😎😎🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️

باش فرمانده تسلیم😂😂😂😂😂🔫🔫🔫

یه سوال خانوم خانوما مگ نمیگین دوستین  دوست در چ حد ینی نامزدی کردین  نشونی بیارن؟ یا خا ...

خانواده من نمیدونن باهمیم ولی خانواده اون میدونن😐😂اگ بفهمن داس به دست میان سراغم😂

[QUOTE=140394357]قربونت برم وایسا ببینم حنا چطوره بعدش میوفتم به جون تو 😂😂😂😂[/QUOT

من جایگزینم😂😂😂اشکال نداره بزار با حانی هوو شم

خانواده من نمیدونن باهمیم ولی خانواده اون میدونن😐😂اگ بفهمن داس به دست میان سراغم😂

عاشق خانواده بنی ام😂😂😂😂 

پس خبرت بدم بابات مراقب باش تو خاب کلت نکنه😂😂😂😂😂 بگه دختره چیشش سفید

2790
2778
2791
2779
2792