2777
2789
عنوان

خدایا...🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 2272 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نهار بزار ،شوهرم تند میرانه برای نهار میرسیم ،چی میزاری نهار ؟😎 ازت خوشم بیاد میام خواستگاریت 😒😒 ...

اولن اروم بیاید که به نهار نخورید دومم هیچی نداریم رژیمم...سومن من قصد ازدواج ندارم😎😎😎♥💋💦💦الکی گفتممممم 😭😭😭

چه همه با ادب شدن 😂😂.خوبی عزیزم 

اری ما تا کنون نیز باادب بودیم چشم بصیرت میخاست که گویی شما نداشتید😂😂😂😂

خوبم جیگر تو چتوری

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
اولن اروم بیاید که به نهار نخورید دومم هیچی نداریم رژیمم...سومن من قصد ازدواج ندارم😎😎😎♥💋💦💦الکی ...

بااشع یک درصد تو قصد ازدواج نداشته باشی😂😒😒😒😒

نومید نتوان بود ز او   دخترِبهارم🌼  زادهء 1فروردین😊🌙 
اولن اروم بیاید که به نهار نخورید دومم هیچی نداریم رژیمم...سومن من قصد ازدواج ندارم😎😎😎♥💋💦💦الکی ...

باش که به خواهر شوهرت نهار نمیدی نه ؟😒😒اگر گرفتمت ،چاقم که هستی ،عنتر 😒😒😒😑😑😑😂😂😂

مرگ😒 نااازار😌🍑😂

شکر خدا شیویدیه😒😂

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
😂😂😂😂مرض ،منم خوبم 

😂😂

شکر😙