فک کنین رفتین خونه پدرتون و جلو پدر و برادرتون تاپ تنتونه...کمی از سوتینتون پیداست از بغل...شوهرتون شب باهاتون دعوا میکنه و میگه تو بی حیایی و من دیگه نمیتونم این اوضاع رو تحمل کنم.!
ببین جای ی مرد نیستی وفتی ناموسش اینجوری بگرده اذیت میشه در ضمن دوره زمونع جوریه که فقط شوهر محرمه&n ...
خب باباشه من نمیفهمم چه اشکال داره ؟ 😶😐جلو مرد غریبه نیس که از بچگی همه جوره دیدنشو بزرگش کردن حتی لختی 🤣🤣دینم گفته محرمه عزیزم سخت نگیرین تعصب جا و مکان داره
خب اون تو یه محیط دیگه بزرگ شده.زشت میدونه ب نظرم جنگ و دعوا نباید بکنی باهاش حرف بزن بگو از حرفی ...
میدونی شوهرم کلا عادت به قضاوت کردن داره.من تو دوستی مثل خیلی از دخترا بهش گفتم خواستگار دارم اونم پرو پا قرص البته واقعیاشو نگفتم بهش چون به نتیجه نرسید اما خب مثل همه دخترا گفتم خواستگا ردارم الان که خودم بهش گفتم از رو فان و شوخی یه چیزی بهش گفتم من رو دروغ گو میدونه و همیشه انگ دروغ گو بودن بهم میزنه
دنبال همچین جمله ای میگشتم..دقیقا عزیزم محرمیت شوهر با پدر و برادر خیلی فرق میکن
محرمیت پدر با برادر فرق داره ولی تعریف محرمیت و حریم لابس پوشیدن هم تو خونواده من فرق میکنه.من تو خونمون ساپورت تنم بود همیشه.اما به نظرش خیلی زشته جلو داداشم ساپورت بپوشم