2777
2789
عنوان

بی حیایی!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 5379 بازدید | 170 پست
ببین هرکس خونواده خودشو بهتر میشناسه اگر بخوایم همه چیز رو در بدترین حالتش در نظر بگیریم آدم نباید س ...

خب ادم ک نباید زندگیشو واسه ابن چیزا تلخ کنه اگ گیر میده خوشحال باش چون مردی ک گیر نده ینی خودش سر و کوشش میجنبه

یعنی قبل از ازدواج پوشیده تر لباس میپوشیدی پیشه بابات؟اون وقت بعد از ازدواج چرا شلش کردی؟ 

چون خونواده مون در این مورد شل میکنه بعد ازدواج...و البته خودم خواستم راحتتر باشم .قبلشم جلو داداشم تاپ میپوشیدم اینم میدونست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین جای ی مرد نیستی وفتی ناموسش اینجوری بگرده اذیت میشه در ضمن دوره زمونع جوریه که فقط شوهر محرمه&n ...

خب باباشه من نمیفهمم چه اشکال داره ؟ 😶😐جلو مرد غریبه نیس که از بچگی همه جوره دیدنشو بزرگش کردن حتی لختی 🤣🤣دینم گفته محرمه عزیزم سخت نگیرین تعصب جا و مکان داره 

خب باباشه من نمیفهمم چه اشکال داره ؟ 😶😐جلو مرد غریبه نیس که از بچگی همه جوره دیدنشو بزرگش کردن حتی ...

میدونم پدر رو بچش چشم نداره ولی اون مرده دگ حالا یکم جمع تر ولی نباید همه چبو بزرگ کرد

خب اون تو یه محیط دیگه بزرگ شده.زشت میدونه ب نظرم جنگ و دعوا نباید بکنی باهاش حرف بزن بگو از حرفی ...

میدونی شوهرم کلا عادت به قضاوت کردن داره.من تو دوستی مثل خیلی از دخترا بهش گفتم خواستگار دارم اونم پرو پا قرص البته واقعیاشو نگفتم بهش چون به نتیجه نرسید اما خب مثل همه دخترا گفتم خواستگا ردارم الان که خودم بهش گفتم از رو فان و شوخی یه چیزی بهش گفتم من رو دروغ گو میدونه و همیشه انگ دروغ گو بودن بهم میزنه

دنبال همچین جمله ای میگشتم..دقیقا عزیزم محرمیت شوهر با پدر و برادر خیلی فرق میکن

محرمیت پدر با برادر فرق داره ولی تعریف محرمیت و حریم لابس پوشیدن هم تو خونواده من فرق میکنه.من تو خونمون ساپورت تنم بود همیشه.اما به نظرش خیلی زشته جلو داداشم ساپورت بپوشم

خب باباشه من نمیفهمم چه اشکال داره ؟ 😶😐جلو مرد غریبه نیس که از بچگی همه جوره دیدنشو بزرگش کردن حتی ...

من تا 5 سالگی با پدرم حموم میرفتم.ولی تو خونواده اونا این عمل قبیحه...اما باز منو قضاوت میکنه 

وقتی یکی به خاطر تفاوت فرهنگی انگ بی حیایی میزنه یعنی نیمتونه در این مورد گفتگو کنه و متعصبه.منم میت ...

عزیزم اون بددهنی کرده شما اگه مقابل به مثل کنی مثل اون هستی و فرقی ندارید

بعضی وقت ها باید برخورد مناسب به طرف یاد داد نه از اون یاد گرفت

از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم

خب شما نبابد جلوی برادر و پدرت تال و شلوارک بپوشی بالاخره مردن همسرتون هم اعصابش خورد میشه ابا خودت ...

وا چه حرفا، تو خونواده ما یه چیز کاملا عادیه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

حالا که منو قضاوت کردی امیدوارم خدا بهت یه دختر بده که حتی دلش نخواد جلو باباش تاپ بپوهش همش با شورت ...

من جلو بابام و داداشم همینجوری میگردم. مگه چه اشکالی داره؟😐😐😐 بابای آدمه ها داداش آدمه. مگه بابا و داداش میشه روی آدم نظر داشته باشن😐 عجبا