2777
2789
عنوان

کمـــک😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 36 پست
اون معبده که اول فیلم حضرت یعقوب اونجا زندگی میکردن ایشتار معبود مونثه بوده مثل آفرودیت 

اوه اوه

چه پیگیر یوسف پیامبر بودی😝😂

بیا من از کاهنی استعفا میدم تو جای من بشو عامون اعظم💔😭😂

دوستان من قیافم شبیه عکس پروفایلمه پس پشمات بریزه حاجی😂😂😂هرکیو خاستی نفرین کنی تگم کن،اسممو نپرسین فقط دوستام میدونن.😑
اوه اوه چه پیگیر یوسف پیامبر بودی😝😂 بیا من از کاهنی استعفا میدم تو جای من بشو عامون اعظم💔😭😂

نه بابا خودمم دقت نکرده بودم تو فیلم توی کتاب سووشون یه جا یه داستان تعریف میکرد بعد اسم معبود مونث ها اورده بود یکیش همین ایشتار بود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا خودمم دقت نکرده بودم تو فیلم توی کتاب سووشون یه جا یه داستان تعریف میکرد بعد اسم معبود مونث ...

اهوم مرسی که گفتی من نمیدونستم

چ باحال کلا از اسمای معبد و کاهنانو اینا خشم میاد

دوستان من قیافم شبیه عکس پروفایلمه پس پشمات بریزه حاجی😂😂😂هرکیو خاستی نفرین کنی تگم کن،اسممو نپرسین فقط دوستام میدونن.😑
اهوم مرسی که گفتی من نمیدونستم چ باحال کلا از اسمای معبد و کاهنانو اینا خشم میاد

خواهش میکتم عامون بزرگ کاری نکردم 

اره منم خیلی دوس دارم بخصوص که بخشی از تاریخ و واقعیت داره جالبه شمام اگه منبعی خوندی معرفی کن 

خواهش میکتم عامون بزرگ کاری نکردم  اره منم خیلی دوس دارم بخصوص که بخشی از تاریخ و واقعیت داره ...

سلامت باشی درود برتو

منم کتابای تاریخی خیلی دوس دارم البته راجب مصر و معبد زیاد نخوندم

ولی کتاب تاریخ انقلاب فرانسه رو خوندم در قالب رمان خیلی زیباااا بود