niiiilaaa00 مدیر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 1554 عنوان کمـــک😂😂😂 | مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 36 پست عروسی رفیقم هس چند وقت پیش کلاس رقص رفتم ولی هیچی یاد نگرفتم بلد نیستم 🤐🤐 تو عروسی خواهر اون پسره خواستگارمم هست ...بنظرم سنگین باشم فقط آرایشگاه رفته باشم بیام بشینم کافیه ؟ حس میکنم برقصم سبک میشم یا چون بلد نیستم زشته 1399/03/11 | 06:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نفرین_عامون عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 2093 اون معبده که اول فیلم حضرت یعقوب اونجا زندگی میکردن ایشتار معبود مونثه بوده مثل آفرودیت اوه اوهچه پیگیر یوسف پیامبر بودی😝😂بیا من از کاهنی استعفا میدم تو جای من بشو عامون اعظم💔😭😂 دوستان من قیافم شبیه عکس پروفایلمه پس پشمات بریزه حاجی😂😂😂هرکیو خاستی نفرین کنی تگم کن،اسممو نپرسین فقط دوستام میدونن.😑
خاله_الی1 عضویت: 1396/03/25 تعداد پست: 4555 اوه اوه چه پیگیر یوسف پیامبر بودی😝😂 بیا من از کاهنی استعفا میدم تو جای من بشو عامون اعظم💔😭😂 نه بابا خودمم دقت نکرده بودم تو فیلم توی کتاب سووشون یه جا یه داستان تعریف میکرد بعد اسم معبود مونث ها اورده بود یکیش همین ایشتار بود
نفرین_عامون عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 2093 نه بابا خودمم دقت نکرده بودم تو فیلم توی کتاب سووشون یه جا یه داستان تعریف میکرد بعد اسم معبود مونث ... اهوم مرسی که گفتی من نمیدونستمچ باحال کلا از اسمای معبد و کاهنانو اینا خشم میاد دوستان من قیافم شبیه عکس پروفایلمه پس پشمات بریزه حاجی😂😂😂هرکیو خاستی نفرین کنی تگم کن،اسممو نپرسین فقط دوستام میدونن.😑
خاله_الی1 عضویت: 1396/03/25 تعداد پست: 4555 اهوم مرسی که گفتی من نمیدونستم چ باحال کلا از اسمای معبد و کاهنانو اینا خشم میاد خواهش میکتم عامون بزرگ کاری نکردم اره منم خیلی دوس دارم بخصوص که بخشی از تاریخ و واقعیت داره جالبه شمام اگه منبعی خوندی معرفی کن
نفرین_عامون عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 2093 خواهش میکتم عامون بزرگ کاری نکردم اره منم خیلی دوس دارم بخصوص که بخشی از تاریخ و واقعیت داره ... سلامت باشی درود برتومنم کتابای تاریخی خیلی دوس دارم البته راجب مصر و معبد زیاد نخوندمولی کتاب تاریخ انقلاب فرانسه رو خوندم در قالب رمان خیلی زیباااا بود دوستان من قیافم شبیه عکس پروفایلمه پس پشمات بریزه حاجی😂😂😂هرکیو خاستی نفرین کنی تگم کن،اسممو نپرسین فقط دوستام میدونن.😑
خاله_الی1 عضویت: 1396/03/25 تعداد پست: 4555 سلامت باشی درود برتو منم کتابای تاریخی خیلی دوس دارم البته راجب مصر و معبد زیاد نخوندم ولی کتاب تا ... ممنونم ❤😘 چه کاهن مهربونی
نفرین_عامون عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 2093 ممنونم ❤😘 چه کاهن مهربونی 😎😜🌸 دوستان من قیافم شبیه عکس پروفایلمه پس پشمات بریزه حاجی😂😂😂هرکیو خاستی نفرین کنی تگم کن،اسممو نپرسین فقط دوستام میدونن.😑