2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 62 پست
مامانم خانه دار دوست نداره. فامیل دختر نمیخواییم با فرهنگشون نمیسازیم. اینجا همسایه بهم دیگه سلام نم ...

چرا خانه داردوس نداره مامانت بعدا داداشت خانه داربگیر به عروس گیر نده خدایی نکرده به داداشت بگو بره سایت همسریابی دوهمدم یا بهترین همسر و... تو گوگل سرچ کن بعد ک اونجا عضوشد تو قسمت جستجو اون سایت همسریابی سن و شهری ک دلش میخواد بزنه پروفایلاشون میاد 

من خودم این مشکلو واسه داییم داشتم😂با اینکه دختر پررره اطراف ادم بازم نمیشه انتخاب کنی ب دلایل مختلف

قشنگگگ درکت میکنم یعنی

لطفااااا جان هرکی دوست داری لایک نکن پیامامو کاربر عزیز😠😠گورِ بابای قبلی هاا ، پیش به سوی بعدی ها😃😎حتی اگه خم بشم تاجم نمیوفته😏چون اصن تاج ندارم...😐

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

راستش خودمم بابت این مسئله خوشحالم شرمنده معمولا پسر سن کم میخوان کوچیک میخوان من الا 22 سالمه دو سا ...

خودت برو مراسما البته الان ک کرونا ولی بعدا برو تو روضه ها یا برو کلاس ها هنری وباشگاه  ... اونجا ها پیدامیکنی یا بسپاربهشون مثلا تو روضه سرحرف زدن با بقیه خانم هایی ک هستن بازکن بگو دختری بااین مشخصات سراغ ندارید یا تو باشگاه و ... ماها ک توسایتیم سراغ داریم ولی همشهریت نیستیم اما مطمئن باش اونجاهابری اوناسراغ دارن همشهری هم ک هستند