واقعا برام عجیبه میگن دختر زیاده من دخترم متولد 76 داشنجو معلمم_واسه داداشم یه دختر 25 به بالا خانه دار اهوازی میخوایم ولی از فامیل نمیخوام، جایی هم نمیریم که کسی بشناسیم داداششم داره سنش میره بالا متولد 67 هستش نمیدونم چکار کنم الان توی دانشگاه دخترا خیلی کم سن هستش ولی داداشم معلم نمیخواد خانه دار مد نظرش بنظرتون چکار کنیم؟
باید خیلی بگردی به چند تا از خانومای داخل فامیل که مراسمای مذهبی زیاد میرن مثل دوره های قرآن ...
از دوشتام پرسیدم اخه خودشون مجردن و معلم هستن مثل خودم مسلما خانه دار سراغ ندارن.. یا توقع دارن واسه خودشون پا پیش بزاریم ولی خب داداشم سنش زیاده دختر 27 به بالا میخواد
💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
راستش خودمم بابت این مسئله خوشحالم شرمنده معمولا پسر سن کم میخوان کوچیک میخوان من الا 22 سالمه دو سال دیگه باید برم خوابگاه، میترسم 24 سالگی که دانشگاهم تموم میشه موقعیت ازدواج واسم پیش نیاد الان هم دوس دارم شوهر کنم ولی وقتی نیفهمن دو سال باید برم و بیام پشیمون میشن میرن...
🙈🙈🙈🙈من فرار کنم الان هویتم افشا میشه تهرانه آرایشگاه ولی شما همون شهر خودت برو ان شاءالله که خیر ...
بگو من برم لااقل😅من مجردم
دنیا جای خوبی میشه وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن.بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف) امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.