2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 62 پست
باید خیلی بگردی به چند تا از خانومای داخل فامیل  که مراسمای مذهبی زیاد میرن مثل دوره های قرآن ...

از دوشتام پرسیدم اخه خودشون مجردن و معلم هستن مثل خودم مسلما خانه دار سراغ ندارن.. یا توقع دارن واسه خودشون پا پیش بزاریم ولی خب داداشم سنش زیاده دختر 27 به بالا میخواد 

چه مهربون میشه واسه بچه دار شدن من و یه نفر دیگم بفرستی احساس خوبی بهم دست داد البته ببخشیدا😍

آبجی چشم،شما لطف دارید، اسمت واسم دوستت روبگو لایق باشم دعاتون میکنم 🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

برید تو سایت همسریابی اونجا مورد زیاده بعضیا هم هستن نمیدونم بهشون چی میگن مورد ازدواج پیدا میکنن می ...

اهوازی ان.. میدونی هدف داداشم از زن خانه دار اینه که همیشه غذا باشه خونه معمولا شاغل وقت نمیکنن حق هم دارن 

وای آرایشگاه خوب امدی، معلم یا شاغل نمیخواد میگه باید خانه دار باشه ❤️ 🙏 🙏 🙏 ممنون گلم از ایده&nb ...

داداشت شغلش چیه به دوستای مامانت بسپارید یه به زن هافامیل بگید همسایه ای و.‌ پیداکنن

چ خوبه ک داداشت راجع ب سن منطقی فکر میکنه

راستش خودمم بابت این مسئله خوشحالم شرمنده معمولا پسر سن کم میخوان کوچیک میخوان من الا 22 سالمه دو سال دیگه باید برم خوابگاه، میترسم 24 سالگی که دانشگاهم تموم میشه موقعیت ازدواج واسم پیش نیاد الان هم دوس دارم شوهر کنم ولی وقتی نیفهمن دو سال باید برم و بیام پشیمون میشن میرن... 

داداشت شغلش چیه به دوستای مامانت بسپارید یه به زن هافامیل بگید همسایه ای و.‌ پیداکنن

مامانم خانه دار دوست نداره. فامیل دختر نمیخواییم با فرهنگشون نمیسازیم. اینجا همسایه بهم دیگه سلام نمیکنن چ برسه معرفی کنن

🙈🙈🙈🙈من فرار کنم الان هویتم افشا میشه تهرانه آرایشگاه ولی شما همون شهر خودت برو ان شاءالله که خیر ...

بگو من برم لااقل😅من مجردم

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
از دوشتام پرسیدم اخه خودشون مجردن و معلم هستن مثل خودم مسلما خانه دار سراغ ندارن.. یا توقع دارن واسه ...

موردی که داداشت مدنظرش هست خیلی کمه

اخه اکثریت کسانی که خانه دار در این سن ۲۶ یا ۲۷ هستن ازدواج کردن معمولا سن پایین تر

کسی که سنش بالاست یا شاغله یا درس میخونه

مگه دنبال یکم سن پایین تر بگردین بهتر پیدا میشه