2777
2789
عنوان

کرونا بدون دارو خوب میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4295 بازدید | 93 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه عزیرم دعا کن برام خیلی اذیتم درداش سخته اونم تو این مدت طولانی... 

چشم عزیزدلم انشالله که خوبی و چیزی نیس اگرم بود که با دارو زود خوب میشی اصلا نترس چون ترس خیلی بده سیستم ایمنی بدنتا پایین میاره 

❤❤❤❤
خلط داری ؟؟؟؟چقدر داری چطورین 

عزیز جان باباتون بعد دوهفته بدحال شدن یا چهار هفته؟ من هفته هفتمم ک علایم داشتم اولش درد گتف و خارش گلو بود ولی این چند روزه دیگ بدتر دارم میشم بدنم خیلی بیشتر درد داره سرم همه جام سرفمم بیشتر شده.. دارم میرم پیش ی دکتر دیگه میدونی چرا ناامیدم چون بعد 50 روز شدیدتر شده بجای اینک بهتر شم دوم اینکنه باردارم من ماه پنجم بودم مریض شدم الان ششمم واس همین میگم شاید نتونم دیگ طاقت بیارم 

ولی حتما یک سی تی بده که یوقت عفونت نکرده باشه ریه ات چون تنگی نفس داری این کرونای لعنتی بی صدا پیش ...

عفونت ک کرده چون عکسرفتم ی ماه پیش فقط آزیترو دادن ولی خوب نشدم اره بیصداس الان بدتر شدم لعنت بهش 

عفونت ک کرده چون عکسرفتم ی ماه پیش فقط آزیترو دادن ولی خوب نشدم اره بیصداس الان بدتر شدم لعنت بهش&nb ...

دیگه بعد سه هفته علائمش حاد شد توروخدا براش دعاکنیدخودتونو زود برسونید که خوب بشید 

❤❤❤❤
دیگه بعد سه هفته علائمش حاد شد توروخدا براش دعاکنیدخودتونو زود برسونید که خوب بشید 

خوب میشع ان شاالله من امروزم رفتن دکتر از خون نوشت گفتم این الکیه گفت ن برا خود کروناس crpمنفی esrعم سه تا بالا بود کم خونی داشتم گفت نداری وسواس داری سی تی هم گفت نمخواد بدی ولی برام نوشت گفت با شیلد بده ولی اگرم داشته باشی دارو نداره بش گفتم بستری شم گفت فقط سرم وصل میکنن با اکسیژن

میفهمتت عزیزم دکترابعضیا  سواد درست حسابی ندارن جلوی ضررا هروقت بگیری منفعته انشالله که خوبی و ...

عزیزم دختر خالو فامیلاتون قرص خاصی مصرف کردن؟من این دکترم باز آزیترو نوشت سی تی هم نوشت کلی گفت فرق نداره اگرم داری دارو نداره میخوام بدونم چی مصرف کردن آزاد پیدا کنم یا آشنا بهداشت دارم فردا برم منتشو بکشم با پول بخرم

عزیزم دختر خالو فامیلاتون قرص خاصی مصرف کردن؟من این دکترم باز آزیترو نوشت سی تی هم نوشت کلی گفت فرق ...

نمیدونم عزیزم ولی برامادرم همین آزیروسین نمیدونم دقیقا اسمشا ولی شکلش کپسولای خیلی بزرگ زردرنگ بودش بپرس بعدم شما که بارداری باید تحت نظر پزشک دارو مصرف کنی خودسرانه اینکارا نکن بعد این که سی تیا دادی پیش یه دکتر عالی برو حتما حتما عالی اون برات مینویسه دیگه یا به همین اشنا بگو معرفی کنه درهر صورت شرایط بارداری شما باید بری پیش یک دکتر ماهر و باسواد وعالی

❤❤❤❤
عزیزم دختر خالو فامیلاتون قرص خاصی مصرف کردن؟من این دکترم باز آزیترو نوشت سی تی هم نوشت کلی گفت فرق ...

ببین داروی خاص و مختص این بیماری نیس ولی این همه مریض خوب شدن با یه سری داروهای بیماری های  دیگه مامان منم با دارو و سوزن و سرم تو بیمارستان خوب شد دختر خالم ناراحتی قلبی داشت شوهر خاله و خالم هم همینطور اوناچون زیاد حاد نبود توخونه باداروی خیلی خوب قرنططینه شدن چرا عزیم یه سری دارو هست که برای بیماران کرونایی بکار میبرن 

❤❤❤❤
ببین داروی خاص و مختص این بیماری نیس ولی این همه مریض خوب شدن با یه سری داروهای بیماری های  دیگ ...

اره مختص بیماری نیست ولی حمایتی هست والا اینا میگن هیچ دارویی نیست درحالی ک ی سری برای کم کردن عوارضش هست دکتر دیگم برم فک کنم مث همین باشه این کلی سرم و امپول تقویتی نوشته برام راستی مادرتون مولتی ویتامین مصرف کردن در طول بیماریشون

اره مختص بیماری نیست ولی حمایتی هست والا اینا میگن هیچ دارویی نیست درحالی ک ی سری برای کم کردن عوارض ...

تی بیمارستان بستری بودن نمیدونم چی بهش دادن فقط این کپسولارا میدونستم که میگفت بزرگ و زرد بودش انشالله که خوب میشین ولی پیش یک دکتر عالی برید که سردراره وبفهمه و ماهرم باشه 

❤❤❤❤
تی بیمارستان بستری بودن نمیدونم چی بهش دادن فقط این کپسولارا میدونستم که میگفت بزرگ و زرد بودش انشال ...

باشه عزیزم ... این دکترم ی جوری گفت اگ 50روزه گرفتی دیگه باید مرده باشی انگار همه میگیرن و میمیرن... چزبی چی میتونم بخوزم این دکتره ک گفت میتونی