دوستان چهار هفته پیش رفتم دکتر آرتوپد گفت یه سی تی اسکن از ریت بگیر رفتم گرفتم ولی دکتر جوابشم می خواست من نگرفته بودم اونو زنگ زد به دوستش که دکتر عفونی بود عکس سی تی اسکن رو براش فرستاد بعد چند دقیقه ای نشستیم رفتیم مطب دکتر عفونی گفت کرونا داری و باید آزمایش خون بذی من ازمایش رو انجام ندادم چند روز بعد که جواب سی تی اسکن اومد گفته بود ریت نرماله به نظرتون کدومشون درست گفته و اگه کرونا دارم لازمه برم بیمارستان یا تو خونه با میوه می تونم خوب شم؟
ببین بزورم شده سی تی اسکن بده به هرحال یه دکتر فهمیده بگردی پیدا میکنی نترس اصلا ترست براچیته ...
فردا میرم باز میدونی هر روز دکترم بخدا خسته شدم ی قرص درست حسابی نمیدن همش ب خدا میگم اخه بعد اینهنه مدت چرا خوبم نمیکنی من چ گناهی کردم ک انقد درد بکشم
فردا میرم باز میدونی هر روز دکترم بخدا خسته شدم ی قرص درست حسابی نمیدن همش ب خدا میگم اخه بعد اینهنه ...
میفهمتت عزیزم دکترابعضیا سواد درست حسابی ندارن جلوی ضررا هروقت بگیری منفعته انشالله که خوبی و نداری داشته باشی هم خوب میشی مث مامانم مث دختر خاله و پسر خالم مث شوهرخالم ...... او تو کل فامیل انقدر گرفتن پدرم قربانی این دکترا شد وگرنه الان حالش خیلی خوبود ما الان توکل برخدا کردیم بابام کل ریشا گرفته
بببین من الان خییلی داغونم انشالله به حق فاطمه زهراهمه مریضا از جمله پدرمنم خوب شه من نمیخوام یه نفر دیگه مث بابام بشه زود دست بجومبون که اگه چیزی باشه زود رفع شه
من تست کرونا دادم سی تی هم دادم شمام هردوتاشا بده واسه اطمینان ولی بیشتر رو سی تی تاکید میکنم اگر بود که خوب میشی نبود احتمالا سرماخوردگی حساسیت یا چیز دیگه ولی توروخدا برو سی تی و بده