2777
2789
عنوان

کرونا بدون دارو خوب میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4295 بازدید | 93 پست
ببین بزورم شده سی تی اسکن بده به هرحال یه دکتر فهمیده بگردی پیدا میکنی  نترس اصلا ترست براچیته ...

فردا میرم باز میدونی هر روز دکترم بخدا خسته شدم ی قرص درست حسابی نمیدن همش ب خدا میگم اخه بعد اینهنه مدت چرا خوبم نمیکنی من چ گناهی کردم ک انقد درد بکشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا میرم باز میدونی هر روز دکترم بخدا خسته شدم ی قرص درست حسابی نمیدن همش ب خدا میگم اخه بعد اینهنه ...

میفهمتت عزیزم دکترابعضیا  سواد درست حسابی ندارن جلوی ضررا هروقت بگیری منفعته انشالله که خوبی و نداری داشته باشی هم خوب میشی مث مامانم مث دختر خاله و پسر خالم مث شوهرخالم ...... او تو کل فامیل انقدر گرفتن پدرم قربانی این دکترا شد وگرنه الان حالش خیلی خوبود ما الان توکل برخدا کردیم بابام کل ریشا گرفته 

❤❤❤❤

من تست کرونا دادم سی تی هم دادم شمام هردوتاشا بده واسه اطمینان ولی بیشتر رو سی تی تاکید میکنم اگر بود که خوب میشی نبود احتمالا سرماخوردگی حساسیت یا چیز دیگه ولی توروخدا برو سی تی و بده 

❤❤❤❤
من تست کرونا دادم سی تی هم دادم شمام هردوتاشا بده واسه اطمینان ولی بیشتر رو سی تی تاکید میکنم اگر بو ...

مطمئنم خودشه سرما تا 50 روز طول نمیکشه خدا کنه خوب شم بدنم نمیکشه دیگه خلط خونیم داره مگه

میفهمتت عزیزم دکترابعضیا  سواد درست حسابی ندارن جلوی ضررا هروقت بگیری منفعته انشالله که خوبی و ...

خدا باباتونو شفا بده منم همینطور ان شاالله منم دازم قربانی دکترامیشم سواد ندارن 

[QUOTE=139211456]ازمنم مث چرک نیس سفیده [/QUOمن اصفهانم عزیزم ببین شرایطط و میدونم اینجا که مثلن جزو بهترین شهراست بیسوادن بعضیاشون ببین سی تیا بده اره اگه خلط خونی بشه دیگه خطرناک اصنم نترس ناامیدم نباش چرا ناامیدی فدات بشم اصن ناامید نباش خوب قشنگ میری سی تی میگیری برو پیش یک دکتر خوب و بیمارستان خوب تمام تلاشتا بکن ببین اگه خودتو دوست داری نترس امید داشته باش انشالله خوب میشی الان همه دارن میکیرن ببین سی تیا حتما حتما حتما حتما بده خوب خوب میشی تو جوانی 😘

❤❤❤❤