2777
2789
عنوان

کرونا بدون دارو خوب میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4295 بازدید | 93 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چربی نمخورم همین برنجو میخورم بزورحس میکنم حالم بدمیشه ولی مجبوریه..شما چ ویتامینی مصرف کردین؟

من فقط ویتامین ث مصرف می کنم و یکی دو بار بیشتر برنج نخوردم اکثرن سوپ یا آش رشته یا آش دوغ می خورم

عزیزم باباتون بعد چند وقت حالشون بد شد؟ اگ همون اول دکترا تشخیص میدادن باباتون شاید این حال نمیشد من ...

حدودا دو هفته بیحالو... ولی دوهفته دوم علایمش بیشتر شده بود دیگه خلط و اینا دوسه جا دکتر رفت گفتن سرماخوردگیه حتی یه بار اصرار کرده بود سی تی بگیرن ازش بله متاسفانه گفتن اگه زود تشخیص داده بودیم خوب میشد الان همه ریه اشا گرفت اما اروم اهسته پیش رفت  خواهشا🙏🙏🙏🙏 شمام یه سی تی برات بنویسن برو انشالله که چیزی نیست اگرم باشه کنه و با قرص و تو خونه موندن خوب میی فقط زود برو یا امروز یا فردا مامانمم علائم نداشت اونم بستری شد اما خداروصدهزار مرتبه شکر خوب شد اما الان بابام خوب نیس 

❤❤❤❤
حدودا دو هفته بیحالو... ولی دوهفته دوم علایمش بیشتر شده بود دیگه خلط و اینا دوسه جا دکتر رفت گفتن سر ...

من قرص آزینرو دادن دوتاآمپول والا عکسم گزفتم ولی اینا براشون مهم نیس مشخصه من 50روزه علایم دارم نمیدونم چی میشه داروهای مادرتون چی بودن خوردن عزیزم... ازمنم خیلی گذشته فک کنم ریه هام درگیریشون بیشتر شده ولی 😔

من قرص آزینرو دادن دوتاآمپول والا عکسم گزفتم ولی اینا براشون مهم نیس مشخصه من 50روزه علایم دارم نمید ...

نترس استرس بدترین چیز اصلا ترس نداره که من خودمم هم تست دادم هم سی تی مامانم تو بیمارستان 3 روز بستری شد خوب شد اومد شمام بجا اینکه غصه بخوری عزیزم برو دوباره عکس بگیر و نشون یه دکتر حسابی بده خواهشا زود الان دیگه همه گیر شده نترس الان فقط برو یا تو خونه خوب میشی یا دوسه روز بستری جون من برو اصلانم نترس ترس نداره که ❤❤❤❤❤

❤❤❤❤
نترس استرس بدترین چیز اصلا ترس نداره که من خودمم هم تست دادم هم سی تی مامانم تو بیمارستان 3 روز بستر ...

قرص فک کنم آزیروسین کپسولای خیلی بزرگ زرد اصلش میگن ایناست من الان داغونم خواهشا برو مثل پدرمن نشی برو فدات شم فقط تو مراکز کرونایی نری یه جا تمیز برو و دستکش ومتسکم بزن اینجوری خیالت راحت میشه پیش یه دکتر حسابی برو خدایی نکرده زبونم لال به بستری نیاز داشتی یه بیمارستان عالی برو نری خودتا توی بیمارستان بد گیر بندازی ببین عزیزم اینا واسه احتیاط من خودمم رفتم دادم واسه احتیاط 

❤❤❤❤
نترس استرس بدترین چیز اصلا ترس نداره که من خودمم هم تست دادم هم سی تی مامانم تو بیمارستان 3 روز بستر ...

میترسم دیر شده باشه دکترا اینجا حسابی نیستن دکتر خوبی نداریم اینجا... خداروشکر مامانتون خوب شدن من حالم بعد این مدت هنوز خوب نیس هر دکتری میرم انگار ن انکار الان ک نمیشه برم چون باید از قبل وقت بگیرم متخصص سپردم برام برا فردا پیش ی دکتر عفونی وقت بگیرن

خلطم داری تب بیحالی سردرد نفس تنگی خستگی 

بعد 50 روز همشو دارم البت تب قبلا داشتم بهتز شده بود تا همین دیروز دوباره تب کردم سردرد ندارم تنگی نفس دیروز داشتم امروز ن... خلط سفید اره ب دکتر گفتم گفت خطرناک نیس 😔

میترسم دیر شده باشه دکترا اینجا حسابی نیستن دکتر خوبی نداریم اینجا... خداروشکر مامانتون خوب شدن من ح ...

ببین بزورم شده سی تی اسکن بده به هرحال یه دکتر فهمیده بگردی پیدا میکنی  نترس اصلا ترست براچیته الان خیلیا میگرن خوب میشن نترس تو الان مرحله خفیفشی عزیزم دست دست نکن هرچه زوتر تا چیزی نیست برو مطمین شو حداقل  

❤❤❤❤
قرص فک کنم آزیروسین کپسولای خیلی بزرگ زرد اصلش میگن ایناست من الان داغونم خواهشا برو مثل پدرمن نشی ب ...

ازیترو ک خوردم اون قرص زرده چی بود عزیزم کاش بمن همون موقع میدادن اینجا فقط ی بیمارستان داره ک کروناییام بستزین توش اصلنم تمیز نیس دکترارو درو کردم ولی فقط آزیترو ده تا دادن ک خوردم اون قرص زرده ندادن فک کنم اویگان باشه اسمش فقط ی دکتر متخصص عفونی موندع اینم برم دکترا تموم میشن ی دور پیش همشون رفتم

ببین بزورم شده سی تی اسکن بده به هرحال یه دکتر فهمیده بگردی پیدا میکنی  نترس اصلا ترست براچیته ...

خب 50 روز شده مرحله خفیفشه هنوز بنظرتون؟ خیلیا خوب شدن تو اطرافیان شنیدم ولی عزیزم نمیدونم چرامن نشدم

کجایی هستی عزیزم اگه تو شهرستانی برو توشهر کپسوله اسمش همین آزیروسین انقد بزرگه که خیلی اب باید بخوری ببین  اگرم داشتی وخواستی بستری بشی یه بیمارستان عالی برو که رسیدگی کنن بهت و تجهیزات و دکترشام عالی باشن براسیتیت برو کلینک اگه ری که تمیزتره

❤❤❤❤