سلام خانوما پسر من 20 روزه بود بردیم آتلیه عکاسی بیدار شد چشماش باز بود خانومه هم همش با فاش نور مینداخت عکس می گرفت پسرمم چشماشو می بست سه چهار بار هم با گوشی عکس میگرفتیم متوجه نبودیم فلش روشن بود میتونه آسیب وارد کنه؟ کجا بدونم؟نگرانم
خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
عزیزم من خودم عکاسم و ب همین دلیل با نور سنجی بدون فلاش عکس میگیرم
و فلاش دوربین گوشی ضررش خیلی بیشتره چون از فاصله کم گرفته میشه
اگه چند ساله منتظری بدون تنها نیستی منم مثل خودت سالها برای داشتنش دعا کردم و تو ناب ترین زمان ک اصلا فکرشو نمیکردم خدا دامنم رو سبز کرد ک هر روز هزاران بار شاکرم و برای شما دوست عزیزم ک در آرزوی داشتن اولاد هستی دعا میکنم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بله کمتره یا شایدم ضرر نداشته باشه چون هم مستقیم نیست هم فاصله اش زیاده و هم ی چیزی مثل چتر جلوی نور رو میگیره
اگه چند ساله منتظری بدون تنها نیستی منم مثل خودت سالها برای داشتنش دعا کردم و تو ناب ترین زمان ک اصلا فکرشو نمیکردم خدا دامنم رو سبز کرد ک هر روز هزاران بار شاکرم و برای شما دوست عزیزم ک در آرزوی داشتن اولاد هستی دعا میکنم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
ببخشید عزیزم یه سوال،من آتلیه ای واسه عروسی خودمو نوزادی پسرم عکس انداختیم قشنگ نیستن،میخوام بدونم ک ...
خود فتوشاپ بهترین برنامه است
اگه منظورتون روی گوشی هست تو بازار یا سرچ کنید کلی برنامه ادیت عکس هست ک میتونید استفاده کنید