2777
2789
عنوان

اسید معدم زیاده😭

83 بازدید | 9 پست

خانوما چن وقته معدم اسیدی شده خیلی دارم اذیت میشم...هر چیزی میخورم انگار میمونه ته گلوم پایین نمیره. بعضی اوقاتم قفسه سینم درد میگیره...

کسی تجربه اسید معده داشته؟ با چی خوب شدین؟

آن دست که ماه را نشان میداد، ماشه را کشید....!
برای اسیدمعده متخصص به من پنتوس داده بود ولی عزیزم برو دکتربهت بده خودت مصرف نکن

رفتم دکتر...ولی شربت الومینیوم ام جی و قرص کلیدینیوم سی و فاموتیدین داد....

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

باهمینا جواب نگرفتی عزیزم؟

تا وقتی میخوردم بهتر بودم..ولی شربت ک تموم شد دیگ قرصامم نخوردم...قرصا باعث درد معدم میشد ....قبلنا حداقل درد نمیکرد معدم

,عزیزدلم فقطططط همین کاری که میگم انجام بده خواهر منم همینجوری بود همیشه اسید معدش تو حلقش بود اصلا یه وضعی.رفت دکتر قرص داد خوب شد بعد دوباره قرص نخورد روز از نو روزیم از نو.بعد خواهرم کلاس میرفت واسه گرفتن مدرک مربی گریش تو یکی از جزوه های درسی میخونه که آب جوش برای اسید معده عالیه و امتحان میکنه و الان خداروشکر خوب خوب شده.کاری که باید بکنی اینه که ۴۵ دیقه قبل از سه وعده ی صبحونه ناهار و شام دولیوان آب جوشیده ی ولرم میخوری.یعنی صبح که از خواب پاشی هیچی نباید بخوری آب جوشیده ی ولرم بخوری ۴۵ دقیقه بعدش صبحونه.خودت میبینی نتیجشو.فقط خبر بد اینه که همیشه باید اینکارو بکنی.لطفا هرکسی اینو میخونه به کسایی که میدونه این مشکل و دارن بگه.که انشالله دردی از دردهاشون کم شه.سپاس🌹🌹🌹

تنها تکیه گاه من خداروشکر که دارمت  
,عزیزدلم فقطططط همین کاری که میگم انجام بده خواهر منم همینجوری بود همیشه اسید معدش تو حلقش بود اصلا ...

اب باید ولرم بشه بعد بخوریم؟

من خیلی اذیتم بخاطر اسید معده حتما راهی که گفتینو امتحان میکنم 

میشه برا حاجتم صلوات بفرستید🥰