2777
2789
عنوان

مادرشوهر....

549 بازدید | 59 پست

امشب خونشون بودم (البته باهم زندگی میکنیم واحدم اینا جداس گف شام بیایین)رفتم قبل شام رف دوش بگیره شام هارو رو دیس ریخت اورد منم کمکش بودم یهو گف شما بخورین من نمیخورم و بالش گرف کنار ما خابید(قبل شام هی میگف انقد گرسنمه منتظرم پخت و پزم تموم شه دوش بگیرم سریع بخورم)نمیدونم با حالت قهر گرف خابید هی پسراش میگفتن بیا بخور اینا گف ن نمیخام 

ک البته متوجه شدم شامشو کم پخته و واس خودش خیلی کمه ک دگ خودش مقصره 

این کارش ینی چی شما بودین چیکار میکردین؟

تازه پسراش گفتن چرا ناراحتی یهو اینجوری شدی میگه من جز حمالی کاری ازم برنمیاد فلان بلان خیلی ناراحت شدم

وا

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا

وا☹

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🤐

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕

جوگیر شده بعد توش مونده 

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا
هر چن ماهی اینجوریه سر چیز و ناچیز یهو قهرش میگیره

مشکل روحی داره فک کنم

هیچکسی نمیاد بچه هاشو دعوت کنه خونه اش شام بعد باهاشون غذا نخوره تازه تیکه هم بندازه من فقط حمالی بلدم

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر
مشکل روحی داره فک کنم هیچکسی نمیاد بچه هاشو دعوت کنه خونه اش شام بعد باهاشون غذا نخوره تازه تیکه هم ...

دقیقا خیلی دلم میگیره از کاراش حرفاشم روش منم ب شوهرم اخم و تخم کردم گفتم کلا خونمم میخام از اینا جدا کنم چون بیشتر مواقع ناهار شاممون هم باهمه

کمبود محبت و توجه. خیلی شایعه تو مادرشوهرا.چجوری تسخیص ندادی دردش و  

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند