2777
2789
عنوان

تازه وارد

62 بازدید | 9 پست

سلام سلام 😇

من تازه همین الان عضو نی نی سایت شدم 😇

میخواستم بدونم اینجا دقیقا چجوریه 🤔مثلا شبیه اینستا باید فالوور جمع کنیم یا پرسشو پاسخه فقط؟

لطفا برای حاجت منم ی صلوات بفرستید. بگین خدایا حاجت این بنده تو بهش بده... #منتظر_منجی (مهدیِ فاطمه)🌱 برای ظهور امام زمان صلوات بفرستید🌾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا سرزمین عجایبه ی چیزایی قراره بشنوی که تو عمرت نشنیده باشی و هیجان ثبت نشده باشع😁😁😁😁😁😁

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌
سلام❤

سلااااام

لطفا برای حاجت منم ی صلوات بفرستید. بگین خدایا حاجت این بنده تو بهش بده... #منتظر_منجی (مهدیِ فاطمه)🌱 برای ظهور امام زمان صلوات بفرستید🌾
اینجا سرزمین عجایبه ی چیزایی قراره بشنوی که تو عمرت نشنیده باشی و هیجان ثبت نشده باشع😁😁😁😁😁😁

خوبه امید وارم خوش بگذره😄

ی گذینع مشترک دارع 

اعصاب نکشع میترکوننت اونجا انفالو این از همع مشترک تر بود 

سالام صفا اوردی ستون

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

خوبه امید وارم خوش بگذره😄

خییییییییییییلییییییییییییی عزیزم خیلییییییی😂

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌