خواستگاری خواهرم من یهو پریدم وسط اتاق من و ندیده بودن تا حالا دبیرستانی بودم بعد یه دفعه به مامانم گفتن نوه تون هستن مامانم گفت نه دخترمه گفت شبیه شما نیست اصلا چجوری دخترتونه همه تعجب کرده بودن هر جا میریم فکر نمیکنن من بچه اینا باشم الان که سنم رفته بالا ۳۵ سالمه بازم به هر حال سن میره بالا قیلفه تغییر میکنه یکم قبلا که سوژه بودم الانم شده بارها همه مون رفتیم یه مغازه خرید با هم خواهرا یه دفعه صاحب مغازه گفته ببخشید چرا این خانم شبیه شما نیست اصلا صداش کردین خواهر تعجب کردیم 😁 چند وقت پیش دقیقا یه مغازه بوریم خانمه گفت وا چرا تو شبیه اینا نیستی
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من ذات بد وحسادت وتنگ نظری فامیلا رو نگرفتم خداروشکر اندام خوب و موی بلوطی و چشم سبز از بابام و بینی قوزدار و لب نازک و پوست صاف از مامانم شکنندگی و حساسی از مامانم وباهوشی از بابام ولی خودخواهی وخسیسی پدرمادرم رو ندارم خداروشکر