خواستگاری خواهرم من یهو پریدم وسط اتاق من و ندیده بودن تا حالا دبیرستانی بودم بعد یه دفعه به مامانم گفتن نوه تون هستن مامانم گفت نه دخترمه گفت شبیه شما نیست اصلا چجوری دخترتونه همه تعجب کرده بودن هر جا میریم فکر نمیکنن من بچه اینا باشم الان که سنم رفته بالا ۳۵ سالمه بازم به هر حال سن میره بالا قیلفه تغییر میکنه یکم قبلا که سوژه بودم الانم شده بارها همه مون رفتیم یه مغازه خرید با هم خواهرا یه دفعه صاحب مغازه گفته ببخشید چرا این خانم شبیه شما نیست اصلا صداش کردین خواهر تعجب کردیم 😁 چند وقت پیش دقیقا یه مغازه بوریم خانمه گفت وا چرا تو شبیه اینا نیستی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ذات بد وحسادت وتنگ نظری فامیلا رو نگرفتم خداروشکر اندام خوب و موی بلوطی و چشم سبز از بابام و بینی قوزدار و لب نازک و پوست صاف از مامانم شکنندگی و حساسی از مامانم وباهوشی از بابام ولی خودخواهی وخسیسی پدرمادرم رو ندارم خداروشکر