2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان با زور چشمام بازه ولی خوابم نبرد

دیروز رفتیم کوه خسته و کوفته اومدم خونه رفتم حموم باز خوابم نبرد

دکتر رفتی؟ مغز و اعصاب

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

منم به خاطر افسردگی و فکر و خیال اینطوری میشم وقتی روحیه م بده

کلا هم حالت عادی عاشق نصفه شب بیدار بودن و تنهایی خوش گذروندم بدبختی اصلا بهم خوش میگذره شبا!

ولی کتاب خیلییییی خوبه، اگه دختر خوبی بشم گوشی رو بزارم کنار یا فیلم نبینم و به جاش کتاب بخونم خیلی راحت تر میخوابم

الان با زور چشمام بازه ولی خوابم نبرد دیروز رفتیم کوه خسته و کوفته اومدم خونه رفتم حموم باز خوابم ن ...

اره، دارو داد یه مدت یکم بهتر شدم، الان دیگه داروها اثر نداره، شما چند وقته اینطوری هستین؟ تو شبانه روز چقدر میخوابین؟

واسه کسی مهم نیستم که دکتر ببرتم😔

منم مشکلم واسه کسی مهم نبود، خودم دکتر رفتم کسی منو نبرد، هرچند داروها هم فقط یه مدت کوتاه موثر بود بعدش دوباره مشکلم شروع شد

اره، دارو داد یه مدت یکم بهتر شدم، الان دیگه داروها اثر نداره، شما چند وقته اینطوری هستین؟ تو شبانه ...

۶ ۷ ساله که چندین بار اینطوری شدم

دیشب ۳ساعت خوابیدم..میانگین ۴ ۵ ساعت میخوابم

دیازپام میندازم ولی چون رفته رفته عادت میشه و باید دوزش و بالاتر ببری کم تر میندازم

مادرشوهرم یه بار شربت بهارنارنج و گل گاو زبون برام درست کرد شبش راحت تر خوابیدم ولی باز تاثیر انچنانی نداشت

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
منم چهار پنج ساعت میتونم بخوابم اونم تیکه تیکه

از نظر تغذیه رعایت می کنی؟

مثلا همین چای گل گاو زبون عرقیجات مثل بهارنارنج

یا دوغ و ماست قبل خواب

ولی یه مغز و اعصاب بری بهتره